- 49,329
- 54,136
- 113
Jojo 500 kayip bonusu verdi dun kaybım vardi 5k pauhaRole ekleriz
Jojo 500 kayip bonusu verdi dun kaybım vardi 5k pauhaRole ekleriz
Al işte çıktı para puhaJojo 500 kayip bonusu verdi dun kaybım vardi 5k pauha
500 tl mi 😁Jojo 500 kayip bonusu verdi dun kaybım vardi 5k pauha
2 adım roll yaparsın yeter gece gece puahahaJojo 500 kayip bonusu verdi dun kaybım vardi 5k pauha
Aliskinim kanka sorun değil malum son hahssLa seni anladık dunde dedim snaa da ben nasil battim onu anlamadim pauah
Bu ne şimdiBolsans bu gelecek eminim
Ee haydi açalım da erkenden yatalım reis gel 🤣🤣Doncic moncic hikaye tek gerçek rolling @EşrefTEK80 @Erhan2121
Onu 5 orana salladim cekim beklemede gelir birazdan acarim nba de 2 de başlıyor onlara oynarız da zaten 1 adımda lose olur puahaAl işte çıktı para puha
Napıyon k4nk4Aliskinim kanka sorun değil malum son hahss
Bekle yarım saat sonra nba var puahaEe haydi açalım da erkenden yatalım reis gel 🤣🤣
Kupon güzel değilmiBu ne şimdi
Bende gelim dşdşdşdşEe haydi açalım da erkenden yatalım reis gel 🤣🤣
Bence değil sha fazla süre almaz bence erken fark atarlarKupon güzel değilmi
San kötü bir haberm var bu kez kazanman lazım şu hedefi 3 5 adım yapma 2 adım yao ouuhEe haydi açalım da erkenden yatalım reis gel 🤣🤣
Sen Emin sen Erhan kim dost ? Trabzonlu Temel fıkrası yapayım dedim dost.Bolsans bu gelecek eminim
Kötüyü çağır kötüyüOnu 5 orana salladim cekim beklemede gelir birazdan acarim nba de 2 de başlıyor onlara oynarız da zaten 1 adımda lose olur puaha
katılılyom dşdşşdşSan kötü bir haberm var bu kez kazanman lazım şu hedefi 3 5 adım yapma 2 adım yao ouuh
Rakip zayıf son zamanlar da deniyor baya 3luk baksan gorursun 2 perden gelir oBence değil sha fazla süre almaz bence erken fark atarlar
İki ismi var hiç para atmadınnmı adama Bilmiyon emin erhanSen Emin sen Erhan kim dost ? Trabzonlu Temel fıkrası yapayım dedim dost.
KatılıyorumRakip zayıf son zamanlar da deniyor baya 3luk baksan gorursun 2 perden gelir o