- 39,293
- 32,944
- 113
Vay ulan demek o kadar sermayen vardı ha dökül dökülÇıkarticam derken 20 daha verdik 30 luk olduk zulayi patlattık iflah da olmayız olsak olsak ishal oluruz ahhshs
Vay ulan demek o kadar sermayen vardı ha dökül dökülÇıkarticam derken 20 daha verdik 30 luk olduk zulayi patlattık iflah da olmayız olsak olsak ishal oluruz ahhshs
Küsurata talibim dostTutarsa 31k senin
La kupon 11k veriyor 31k nerden çıktı puaahTakip et söz
etme eyleme tüm forum başımıza gelir 😁Takip et söz
Birikimi yedik zuladaki erisemeyecegim Zulaya eriştim erişmez olaydım yayshVay ulan demek o kadar sermayen vardı ha dökül dökül
31 seviyor demek ki arkadaşLa kupon 11k veriyor 31k nerden çıktı puaah
Kendi kuponu dan bahsediyor la GS tur geçer 31ı veriyor ya puahhaLa kupon 11k veriyor 31k nerden çıktı puaah
31k veriyor la 10 a 31La kupon 11k veriyor 31k nerden çıktı puaah
Ben goz önünde oynadim da kupon gelmedi tahir gizli gizli takılıyorVay ulan demek o kadar sermayen vardı ha dökül dökül
Şu an herkes birbirini anlamadan yorum yapıyor. Ne güzel bir konu tam hayalimLa kupon 11k veriyor 31k nerden çıktı puaah
Onaylandı dost hahshdKüsurata talibim dost
Tutmaz ki o kafayimi yediniz pauha31k veriyor la 10 a 31
hoşuna gitti dimi zındıkŞu an herkes birbirini anlamadan yorum yapıyor. Ne güzel bir konu tam hayalim
Ben hainim vatan haini hahdysBen goz önünde oynadim da kupon gelmedi tahir gizli gizli takılıyor
Ben herkesi anlayıp tercüme ediyorum nasıl bi işssiz oldumŞu an herkes birbirini anlamadan yorum yapıyor. Ne güzel bir konu tam hayalim
Aldık plakasını kardesımmmmmm sdnsjnsBen goz önünde oynadim da kupon gelmedi tahir gizli gizli takılıyor
Bence de 4 0 biter o maöTutmaz ki o kafayimi yediniz pauha
Kafanı dikicem yatmis kupon kardeşim hahdhsTutmaz ki o kafayimi yediniz pauha
Ketenpereye geldim dşfşfşfşfşBen hainim vatan haini hahdys
Koskoca ehli iman Arif Efendiye bunu dedin ya Öbür tarafta süresiz banın hazır.hoşuna gitti dimi zındık