- 49,330
- 54,138
- 113
Simdi benim kuponu takip ette aklin başına gelsin 30k para vardi oynama dedim gerçi bende 30 olsun diye uğraştım bende beceremedim puahaKafanı dikicem yatmis kupon kardeşim hahdhs
Simdi benim kuponu takip ette aklin başına gelsin 30k para vardi oynama dedim gerçi bende 30 olsun diye uğraştım bende beceremedim puahaKafanı dikicem yatmis kupon kardeşim hahdhs
Vidalariyla birlikte hayırlı olsun kardeşimAldık plakasını kardesımmmmmm sdnsjns
ketenpereye geldim 😁Simdi benim kuponu takip ette aklin başına gelsin 30k para vardi oynama dedim gerçi bende 30 olsun diye uğraştım bende beceremedim puaha
App plaka mı kardeşimVidalariyla birlikte hayırlı olsun kardeşim
Ben pes ettim valla sana bol şans kankaSimdi benim kuponu takip ette aklin başına gelsin 30k para vardi oynama dedim gerçi bende 30 olsun diye uğraştım bende beceremedim puaha
Bende bu gece pes edecem zaten son kursun pauahBen pes ettim valla sana bol şans kanka
Nasıl isterse ona monte edicez hshshsApp plaka mı kardeşim
Kanka sen Liverpool yenerse dağıtım yapacaktınBence de 4 0 biter o maö
Ali Samiyende dedim ben kanka puahjaKanka sen Liverpool yenerse dağıtım yapacaktın
Yok papazın çayırı aqAli Samiyende dedim ben kanka puahja
Eşref Tek takiliyorEşref nerde sjsjsjs
Eşref roll açacak Birazdan yalvardım aç diye tamam dedi kaybolma puahahaYok papazın çayırı aq
Liverpool Yener Galatasaray tur gecerse yine dağıtım olacaktıYok papazın çayırı aq
nba bekliyor galibaEşref roll açacak Birazdan yalvardım aç diye tamam dedi kaybolma puahaha
Çekiliş çıkmaz takip ettiğimiz roll son adımda batar ben bıktım bu işten kardeşim artıkEşref roll açacak Birazdan yalvardım aç diye tamam dedi kaybolma puahaha
Ameliyat edelimÇekiliş çıkmaz takip ettiğimiz roll son adımda batar ben bıktım bu işten kardeşim artık
Nerede eski adaş beEşref roll açacak Birazdan yalvardım aç diye tamam dedi kaybolma puahaha
Bugün kazancazÇekiliş çıkmaz takip ettiğimiz roll son adımda batar ben bıktım bu işten kardeşim artık
Sende benim adaşım mısın puajajwNerede eski adaş be