- 39,246
- 32,903
- 113
Kardesım neyi sayıyon gözünü seveyim 3 saat sürer bu maç paran yoksa bonus kovala kod kovala ne vakit harcıyon böyleBaşladı
Kardesım neyi sayıyon gözünü seveyim 3 saat sürer bu maç paran yoksa bonus kovala kod kovala ne vakit harcıyon böyleBaşladı
Bende 1-2 kere ima ettim ama aşırı derecede hedefe odaklanmış dost 😂Kardesım neyi sayıyon gözünü seveyim 3 saat sürer bu maç paran yoksa bonus kovala kod kovala ne vakit harcıyon böyle
İyi bayramlar kankaKardesım neyi sayıyon gözünü seveyim 3 saat sürer bu maç paran yoksa bonus kovala kod kovala ne vakit harcıyon böyle
İyi bayramlar kardesım Avrupa da bayram kutlanıyor mubol şanslar iyi bayramlar cümleten
İyi bayramlar kanka 10 mesajlı adam neredeİyi bayramlar kanka
İyi bayramlar adaş
İyi bayramlar iyi bayramlar
Banlandı konudan bir daha da girmedi forumaİyi bayramlar kanka 10 mesajlı adam nerede
Sayın evetKanka bütün maç boyu sayacak misin
Para lazım dost bu Erhan tek başına yiyor paralarıBanlandı konudan bir daha da girmedi foruma
1 k az kalmiş bol şans diliyorum
250k vurdun sende bi 250 lira alamadık aq onun burukluğuyla bu bayrama nasıl geldim Allah biliyorPara lazım dost bu Erhan tek başına yiyor paraları
O zamanlar sen yoktun ki olsaydın sana kesin atardım abuya 2 k attıydım 2 k da sana atardım ama ben seni görmedim250k vurdun sende bi 250 lira alamadık aq onun burukluğuyla bu bayrama nasıl geldim Allah biliyor