Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 / Nba

Kupon Miktarı
2400
Kupon Oranı
2.00

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,482
100,046
113
Kanka tek abuzere mi attım sanıyon 40 k para dağıttım o gün burda abuzer gibi 20 kişiye attığımı sen sadece tek bir abuzerle ugrasıyon 😂
ney bizde adam kaynıyor aq forumdaki adamlarla iş yapmam ben bazı arkadaşların numarası var onlarda sıkıntı yok ha bu iyi adam bundan çekelim dedikleri hep tokatçı çıktı yavsak Jakadal da yedi bizim 10k yı şimdi fare gibi girip çıkıyo foruma yazamıyor

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,334
32,976
113
ney bizde adam kaynıyor aq forumdaki adamlarla iş yapmam ben bazı arkadaşların numarası var onlarda sıkıntı yok ha bu iyi adam bundan çekelim dedikleri hep tokatçı çıktı yavsak Jakadal da yedi bizim 10k yı şimdi fare gibi girip çıkıyo foruma yazamıyor
O herifin neyine güvendin la her ay ev kirasını kumara atan adama güvenilir mi insan kalmadı ki zaten forumda bende artık saldım kimse bısey haketmiyor çoğu nankör

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,482
100,046
113
O herifin neyine güvendin la her ay ev kirasını kumara atan adama güvenilir mi insan kalmadı ki zaten forumda bende artık saldım kimse bısey haketmiyor çoğu nankör
Ben güvenmedim ki güvendiğimiz adamların dostu 😂😂 ulan bi 6500 yedi çok mahcup oldum bilmem ne vercem abi söz ayın 1i kullan hesabı sıkıntı yok arkadan denemek için bi 3000 çektik bu sefer engelledi gitti 🤣🤣🤣 şerefsiz namussuz yavşağın önde gideni yani Ordulu değil mi bu Ordulular böyle oluyor ne zaman görsek

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,334
32,976
113
Ben güvenmedim ki güvendiğimiz adamların dostu 😂😂 ulan bi 6500 yedi çok mahcup oldum bilmem ne vercem abi söz ayın 1i kullan hesabı sıkıntı yok arkadan denemek için bi 3000 çektik bu sefer engelledi gitti 🤣🤣🤣 şerefsiz namussuz yavşağın önde gideni yani Ordulu değil mi bu Ordulular böyle oluyor ne zaman görsek
Vay arkadaş fake hesap açmıştır o zaman o burda ama bak orda doğru söyledin ordulular hakkaten sıkıntılı 😂

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,482
100,046
113
Vay arkadaş fake hesap açmıştır o zaman o burda ama bak orda doğru söyledin ordulular hakkaten sıkıntılı 😂
1-2 vercem ödicem abi abi abim benim Allah karısına çoluğuna çocuğa sabır versin zaten yılmışlardır bu yavsaktan yoksa ben ona bulaşacaktım o piçi rezil edecektim

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,334
32,976
113
1-2 vercem ödicem abi abi abim benim Allah karısına çoluğuna çocuğa sabır versin zaten yılmışlardır bu yavsaktan yoksa ben ona bulaşacaktım o piçi rezil edecektim
Herhalde dayı ya millete bunu yapan ailesine neler yapmıştır o mal yakında sokakda falan kalır zaten kira paralarını yiye yiye

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,334
32,976
113
Borç versem aramam he derim ki ben verdim böyle dillendirmem ama bu namussuz planlı şekilde dolandırdı iyi niyeti kullandı buna acınmaz
Tabi canım ikisi farklı şeyler en azından yaptığının arkasında durup erkeklik yapması lazım engellemek falan tam karı işi ödicem kardesım 1 ay sa 1 ay 2 aysa 2 ay ama engellemek falan tamamen dolandırıcılık

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,482
100,046
113
Tabi canım ikisi farklı şeyler en azından yaptığının arkasında durup erkeklik yapması lazım engellemek falan tam karı işi ödicem kardesım 1 ay sa 1 ay 2 aysa 2 ay ama engellemek falan tamamen dolandırıcılık
Kayboldu gitti şimdi kaç yıllık üye tehdit ediyorum bi de ilk te erkeklik yapıyor ne oldu erkeğe giydi ip donu gitti