Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 | Nba

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
6.00

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,368
3,612
113
Froumda belli başlı kurallar var konuşsunlar bakalim bu forumda hiç kimsyee faydası olmayan bos adamlar sadece konuşmayı bilir
Bende çok tilt oluyorum o lavuklara ne bi etkinlik açarlar ne kimseye faydaları dokunur sadece dağıtım olunca ortaya çıkıyorlar. Bu tipleri forumda barındırmamak lazım aslında

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,724
4,055
113
200 sayi çıktı macta sen nasıl kaybettin
Ben maç esnasında oynadım ya. İzlesem oynamazdim. 2 dk izledim 10 fark varken bile maçı kaybedeceğini anladım. Hakemler ota boka faul çaldı taraflı olarak. Son topta faul bile yok hakem 2 atış verdi. Bildiğin 12-0 seri yedirdi. Hayır, realden itiraz eden de olmadı. Bildiğin göre göre şikeye denk geldik. İzlemeden oynamak enayilik işte. 3. Per 20 tane faul çaldı sadece reale. İtiraz bile eden yok.

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,925
53,665
113
Bende çok tilt oluyorum o lavuklara ne bi etkinlik açarlar ne kimseye faydaları dokunur sadece dağıtım olunca ortaya çıkıyorlar. Bu tipleri forumda barındırmamak lazım aslında
Allan bir dağıtım yaptı adama demediklerini bırakmadılar adam foruma girmiyor suan soğuttular adami 200k slotta vurduğu gün 50k parayi o gün içinde dağıtti o adama bile dolandırıcı dediler bunlar harbiden haddi astilar artik