- 34,331
- 18,216
- 113
Acemi desene erhoBen diyim onun yerine kupon yattı
Acemi desene erhoBen diyim onun yerine kupon yattı
Adam 20 dakika süre aldi 50 fark yediler tanking yapiyor takımlar2 oranlı olan geldi mi peki
Erho sende uzman olarak tankingi göz önünde buldurman lazımdıAdam 20 dakika süre aldi 50 fark yediler tanking yapiyor takımlar
Wp yanar mı 😂 😂@EşrefTEK80 dost paran uğurlu geldi ayi kurtardik sayende eyw
Eşref iyi çocuk amme yıldızımız bir türlü barışmadı. Dün Yoksaydim kendisini@EşrefTEK80 dost paran uğurlu geldi ayi kurtardik sayende eyw
Vallahi haklısın bu sene çok erken kopmalar oldu nba deErho sende uzman olarak tankingi göz önünde buldurman lazımdı
Saka yaptım la ben kim parayi bulmak kim puahaWp yanar mı 😂 😂
Ne yapsin dost adam sadece konu acar başarılı olursa dağıtım yapar kimseden tek kuruş talebi olmazEşref iyi çocuk amme yıldızımız bir türlü barışmadı. Dün Yoksaydim kendisini
Her şakanın altında bir gerçek YatarSaka yaptım la ben kim parayi bulmak kim puaha
Aman dur sen yorum yapma maaşallah dediğin 40 gün yaşamıyor kimlere bunu dedin şimdi neler yaşıyorsun neler 😂Ne yapsin dost adam sadece konu acar başarılı olursa dağıtım yapar kimseden tek kuruş talebi olmaz
Bu aylık sigara param çıktı 2 karton alayim ay sonu zaten maaş doğum günü vs para sorunu kalmicakHer şakanın altında bir gerçek Yatar
~ Azer bülbül
Erho şimdi ikimize ulaşır merak etme senHer şakanın altında bir gerçek Yatar
~ Azer bülbül
Yok o bize ulaşmaz kanka onun ulaştığı kişiler genelde onu çarpıp giden kişiler biz fazla geliriz puahshdErho şimdi ikimize ulaşır merak etme sen![]()
Bilemiyorum k kadarını2 oranlı olan geldi mi peki
İlk oyuncu geldi diğer oyuncular saolsun takımları 50 fark yediği için kenara alındılar ben o kadar fark yiyeceklerini kestiremedimBilemiyorum k kadarını
Kim onlar puaahYok o bize ulaşmaz kanka onun ulaştığı kişiler genelde onu çarpıp giden kişiler biz fazla geliriz puahshd
Bilmemmmm sen biliyonnnKim onlar puaah
3 kişiye borc verdim bir kisi bile geri dönüş yapmadi kendi ayıpları olsunBilmemmmm sen biliyonnn