- 90,872
- 100,407
- 113
tamam dost hepsını ver madem bu seferlıkAyip ediyorsun dost sen iste hepsini vereyim
tamam dost hepsını ver madem bu seferlıkAyip ediyorsun dost sen iste hepsini vereyim
Hadi bakalım manavci bol şansGece gece 5 kilo patates sattik sahura
Sıfır mütevaziliktamam dost hepsını ver madem bu seferlık
bol sans manavcı dost ana parada cekım lımıtı var mı
sırf bende o da bende yanii 4 tele var dostum lütfen 🤣🤣Sohbetteki kişilerin cebindeki para toplami 4 TL felandir
Seni saydık dost zaten bizde hiç yoksırf bende o da bende yanii 4 tele var dostum lütfen 🤣🤣
Koskoca agasin sende nasıl para yokSeni saydık dost zaten bizde hiç yok
Bilmiyorum ya kazansin kaybetsin cekerim her turlubol sans manavcı dost ana parada cekım lımıtı var mı
erdalbakkal dolandırmıs agayı bos kagıda parmak bastırmıs dostKoskoca agasin sende nasıl para yok
Ağalık düzeni bitti herkesin gözü açıldıKoskoca agasin sende nasıl para yok
Kağıda bastirdiysa iyi dosterdalbakkal dolandırmıs agayı bos kagıda parmak bastırmıs dost
Bol şans manavcı dost
bu agalıktan kasıt dolandırıcılık gıbı geldı bana dost dolandırıcılık burda gizli özne miAğalık düzeni bitti herkesin gözü açıldı
Sen gene bi yolunu bulmuşsundur marabalardanAğalık düzeni bitti herkesin gözü açıldı
Gizli özne burda marabalarin gözünün açılmasıbu agalıktan kasıt dolandırıcılık gıbı geldı bana dost dolandırıcılık burda gizli özne mi
Köyü satacam tek maça basacamSen gene bi yolunu bulmuşsundur marabalardan
belde mi yapcan koyu dostKöyü satacam tek maça basacam
Kasababelde mi yapcan koyu dost
Aman ağam sakin ol maçlar şikeliKöyü satacam tek maça basacam