- 2,997
- 11,282
- 113
Arjantin basket dostO ne dost
Arjantin basket dostO ne dost
Gimnasia mıArjantin basket dost
Lanus macında ayar vermıs ler normalde gollu gecmesı gerekn mac amaLanus saplıcak şimdi
1 gol çıkmazsa şike vardırLanus macında ayar vermıs ler normalde gollu gecmesı gerekn mac ama
Baronlar erhan dostun konu açtığının haberini aldı büyük ihtimalLanus macında ayar vermıs ler normalde gollu gecmesı gerekn mac ama
Gimnasia çok iyi takım da, Platense de gününde olursa deli 3luk atar
Argentin hep problem gülen surat enişte lik bir durum yok bu mac su dakka 0.2 olsa kımse sasırmaz el atmıs lar bellıBaronlar erhan dostun konu açtığının haberini aldı büyük ihtimal
düz oynıcaktım venezuela dıye terse gırdım napalım dost olmadıBaronlar erhan dostun konu açtığının haberini aldı büyük ihtimal
Kaleyi bulmayan şutu bile yok garipArgentin hep problem gülen surat enişte lik bir durum yok bu mac su dakka 0.2 olsa kımse sasırmaz el atmıs lar bellı
Gitti bu kupon sikeye denk geldıkKaleyi bulmayan şutu bile yok garip
Rahmetli hugo chavez seninle gurur duyuyor dostdüz oynıcaktım venezuela dıye terse gırdım napalım dost olmadı
bz bu ısten para falan kazanamayız dost normal oynasakta olmuyo hadı sımdı mac yok mac varkende denk getıremıyozRahmetli hugo chavez seninle gurur duyuyor dost
Brusque korner 5 oldu bi anda umutlandık ama racingin iki gol atacağına hiç inanmiyorum şu oyunlaRacing sapla artık
12 de 2Brusque 11 maçta 1 gol atmış
istatistik takip et bence. mesela dün Brezilya baskette oynana maçların ilk çeyreklerine bak, bügün oynanan maça bak ve oynanacak maça bak. siz biraz fantezi arıyorsunuz.bz bu ısten para falan kazanamayız dost normal oynasakta olmuyo hadı sımdı mac yok mac varkende denk getıremıyoz