- 90,478
- 100,033
- 113
1 kupon tutturdun diye iyi gaza geldin 5k yıda 50k yapar bnm 35k borcu kapatırız 😆😆Allah sabır versin dostlar 200 verirse 1k oda tutarsa 5k yapıcaz
Ekli dosyayı görüntüle 229854
bızım cekmedıgımız paraların hayalını kuran dostlar var bosver sen dost1 kupon tutturdun diye iyi gaza geldin 5k yıda 50k yapar bnm 35k borcu kapatırız 😆😆
Sen Neden Tribe Girdin Dost 🤔bızım cekmedıgımız paraların hayalını kuran dostlar var bosver sen dost
bizi kucumsuyo dost ıyıkı 29 dan araba almıs verdıgı porsche lerı soylemıyo kımseSen Neden Tribe Girdin Dost 🤔
Herkes Aldığını Soyluyor Dost Verdiğini Kimse Söylemiyor 😁bizi kucumsuyo dost ıyıkı 29 dan araba almıs verdıgı porsche lerı soylemıyo kımse![]()
Son 2 maç kaldı karşılıklı goller gelirse 200 tl çekim verecegim abi param yok totem yapın tutsun ☺Allah sabır versin dostlar 200 verirse 1k oda tutarsa 5k yapıcaz
ne diyon dost kornerlere ne zaman oynasak yatıyor bu sefer de yatar mıŞansın bol olsun İhtiyar
westham dan ben cekınıyorum dost 0-1 skor gecıyo ıcımden bakalım bol snsSon 2 maç kaldı karşılıklı goller gelirse 200 tl çekim verecegim abi param yok totem yapın tutsun ☺
Bol sans haci..Allah sabır versin dostlar 200 verirse 1k oda tutarsa 5k yapıcaz
Valla abi bende rangers tan çekiniyorum hol atabilir mi diye. Westhqm atarda yener mi bilmiyorum frankurt barcayı eledi yaniwestham dan ben cekınıyorum dost 0-1 skor gecıyo ıcımden bakalım bol sns
5k bizi bozar kanka bizden uzak olsun dıye cekmıyombol şans kanka bugün o gün 5k günü
barcaya ligde mallorca la cadizler vallecano lar gol atıyo dostValla abi bende rangers tan çekiniyorum hol atabilir mi diye. Westhqm atarda yener mi bilmiyorum frankurt barcayı eledi yani
Dur bakim be olcak abi dun taraf beye üye oldum yatırım Çevrim şartı yok bin tl yapın direk havale 200 çekebiliyor demişlerdi..barcaya ligde mallorca la cadizler vallecano lar gol atıyo dost
200 liradan olmaz bi şey dostDur bakim be olcak abi dun taraf beye üye oldum yatırım Çevrim şartı yok bin tl yapın direk havale 200 çekebiliyor demişlerdi..
Birde abi siz bilirsiniz bunlar banka hesabına havale yapınca sıkıntı olmaz değil mi.