- 90,587
- 100,143
- 113
200 lırayı napayım dost bızı 50k kurtarır ancakKaza ile tutarsa illa kaybedecem diyorsun yani dost 1k 5k felan filan
200 lırayı napayım dost bızı 50k kurtarır ancakKaza ile tutarsa illa kaybedecem diyorsun yani dost 1k 5k felan filan
Eyvallah abi cansın. Umarım tutarda çeki verip parayı alırım. Pek güvenmiyorum bir gerci. Bakalım hele bi tutwunda200 liradan olmaz bi şey dost
Bolsanslar az daha sabır ihtiyar güzel vuruslarin çok yakınAllah sabır versin dostlar 200 verirse 1k oda tutarsa 5k yapıcaz
Ekli dosyayı görüntüle 229854
Allah sabır versin dostlar 200 verirse 1k oda tutarsa 5k yapıcaz

bol sans kanka
Yolun açık olsun dost200 lırayı napayım dost bızı 50k kurtarır ancak
öyle diyenlerin evlenip bosanmaktan bası döndü dostVoleybol macı vardı halkbank ziraat.. Direk 2 demiştim yek maç. Winner oldu 😁ah ah şöyle elimde 20-30k para olacak ki. Bak nasıl onu 100 K yapıyorum 2 haftada
Erhan kupon yaparken çok fantezi yapion dost sana dioz geceleri artı 18 fazla izleme diye .gece hırsını alamion maçlardan cikartion : ))))Allah sabır versin dostlar 200 verirse 1k oda tutarsa 5k yapıcaz
kupon fantezi oynanır Alicim bak roma macına kırmızı kart marsılya macına penaltı olur kombını yapcaktım oynadık boyle dusuk oranlara patlıcakErhan kupon yaparken çok fantezi yapion dost sana dioz geceleri artı 18 fazla izleme diye .gece hırsını alamion maçlardan cikartion : ))))
Shellac kırmızıyı hazırladı bekliyor: )))kupon fantezi oynanır Alicim bak roma macına kırmızı kart marsılya macına penaltı olur kombını yapcaktım oynadık boyle dusuk oranlara patlıcak
Abi öyle diyorsunda. 5 K yı 200k yapacam diyorsun nasıl olacak acepöyle diyenlerin evlenip bosanmaktan bası döndü dost
Frankurt ve rangers maçı kg olacak iyi izle abiglasgowdan yatar host
ınsallah westham sakatFrankurt ve rangers maçı kg olacak iyi izle abi
bol şanslarAllah sabır versin dostlar 200 verirse 1k oda tutarsa 5k yapıcaz