Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eski Sevgili Hakkında Yardım Lazım

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,503
30,743
113
hiç kimse vazgeçilmez değil inan çok haklısın, zamanla gelip geçeceğini bende biliyorum, ama dünyanın merkezine bi insanı koyarsan kolay atlatamazsın, ameliyat bu, ruh ameliyatı
Emin ol kız yalnız ve bekar olsa bu kadar kafaya takmazsın demişti bana bir arkadaş zamanında. Yani hayatında birisinin olma ihtimali ve senin hayal ettiğin şeyleri başkasıyla yaşıyor olma ihtimali insanın canını sıkıyor

GodofBet

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
90
52
18
biz delikanlı adamız, sevdiğimiz insanın peşinden gideriz kardeş, boynuzları takıp, etek giyip sen dolaşabilirsin, kimse sevmememiş bu hayatta seni belli.
Ortada sevilmeyen biri varsa o da sensin. Kız başkasına vermiş gönlünü sana boynuz kalmış hala kabullenmiyosun.

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,289
303
83
kız 25, ben 26 yaşındayım dost.
Kardeşim kesinlikle uzak dur ne ara ne sor sokağından geçme karşına çıksa alaycı gülüşle devam yoluna. Kadınlar gözü yaşlı erkekleri sevmez. Güçlü karakterleri özler. Birkac ay sonra boşluğa düşünce arar o zaten seni. Kaldıki senden sonra başkasıyla takılmış zaten hayır bekleme ondan. Şunu asla unutma bir kadın iki erkek tanıdıktan sonra ( sen beni anladın)
Gerisi teferruat oluyor. Yolunu değiştir. Kızın peşinden gidipte yalandan yere eziklik Yapma. Zamanında ben yaptım o hatayı kız çocuk gibi ağlayıp neden üzerime bu kadar geldin ben zaten sana dönecektim dedi. Akışına bırak geç yeni bir sayfaya. Şunu da soylim ask falan isleri hikaye.

kinguz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
771
164
43
Mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla dolu. Onun için yoluna baksın, hayat ikisine de hak ettiğini verir

cemal12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,177
1,084
113
selam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
yeni sayfa açıcaksın ben öyle yaptım

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Ve mutlu son şükürler olsun ♥🖤🤍

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,567
1,467
113
selam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
Geçmiş olsun dede kız senın bu profil resimdeki halini mi begenmiş enteresan inanılmaz

oXzz41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
429
227
43
gerçeği kabullenip yoluna bakmalı..

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
31 patlat unutursun

Ziyag09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
474
200
43
Bak dostum 2022 yılında 4.5 yıllık iliskimden ayrıldım izmire universite okumaya gitti sağdan soldan çevremdeki herkes üniversite okumaya giden insan değişir dikkatli ol dediler ben dinlemedim okumaya başladığı tarihten itibaren 6 ay geçti yılbaşı günü beraberdik güldük eğlendik ve 14 ocakta ayrıldık ayrıldığımız gün hala gozumun önünde unutulmuyor ayrılırken dehşet yalanlarla ayrıldık kızın zaten benle sevgiliykende okuldan başka biriyle konuşuyormuş okul başladığı gün 3 kızla tanışmisti kızlar türbanlı iyi bi kıza benziyordu bende dedim ki bunlar iyi bı kızlar arkadaş ol ama benim kızın kafasını çeken onlarmis kızı aldım karşıma 4.5 seneye mi 6 aylık kızlara mi inaniyosun dedim onlar benim can ciğer arkadaşlarım dedi o gün ayrıldık konuştuğu çocuğu da gördüm emin ol benim kılım olamaz ayrıldıktan 1 sene sonra memlekette bı sokakta karşılaştık akşam bana yazdı ordan tekrar konusmaya başladık buluştuk sarıldık ağladık falan okul tekrar açıldı okula gidince tekrar konuşmayı kestik kız denilen varlığa güven olmaz o yüzden pek fazla takmayacaksin flörtöz ol ne bileyim gez eğlen kendine vakit ayır ama seni seviyorum diyen kim varsa siktir çek çünkü afedersin ama bir gün gelir senin amina koyarlar saygilarimla

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
574
333
63
Bak dostum 2022 yılında 4.5 yıllık iliskimden ayrıldım izmire universite okumaya gitti sağdan soldan çevremdeki herkes üniversite okumaya giden insan değişir dikkatli ol dediler ben dinlemedim okumaya başladığı tarihten itibaren 6 ay geçti yılbaşı günü beraberdik güldük eğlendik ve 14 ocakta ayrıldık ayrıldığımız gün hala gozumun önünde unutulmuyor ayrılırken dehşet yalanlarla ayrıldık kızın zaten benle sevgiliykende okuldan başka biriyle konuşuyormuş okul başladığı gün 3 kızla tanışmisti kızlar türbanlı iyi bi kıza benziyordu bende dedim ki bunlar iyi bı kızlar arkadaş ol ama benim kızın kafasını çeken onlarmis kızı aldım karşıma 4.5 seneye mi 6 aylık kızlara mi inaniyosun dedim onlar benim can ciğer arkadaşlarım dedi o gün ayrıldık konuştuğu çocuğu da gördüm emin ol benim kılım olamaz ayrıldıktan 1 sene sonra memlekette bı sokakta karşılaştık akşam bana yazdı ordan tekrar konusmaya başladık buluştuk sarıldık ağladık falan okul tekrar açıldı okula gidince tekrar konuşmayı kestik kız denilen varlığa güven olmaz o yüzden pek fazla takmayacaksin flörtöz ol ne bileyim gez eğlen kendine vakit ayır ama seni seviyorum diyen kim varsa siktir çek çünkü afedersin ama bir gün gelir senin amina koyarlar saygilarimla
çok güzel bi yorum teşekkür ederim dost, ama kızın sana yanlış yaptığını bile bile onunla buluşup, sarılıp, ağlamışsın ya hani ben o evredeyim anladın mı başka kızlarla konuşuyorum ama ertesi gün görüldü atıyorum ya da sohbeti kestiriyorum, unutamıyorum, tabiki şuanda en çok ihtiyacım olan şey zaman fakat bu si….. zamanı bir türlü akmak bilmiyor