selam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı