Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eski Sevgili Hakkında Yardım Lazım

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,240
5,093
113
Yane başkasıyla ilişki yaşamış bir kızı kabul edeceksin

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
334
63
Erkek direk yoluna bakmalı bu ilişkiden bı sik çıkmaz kız bitirmiş postayı koymuş direk
önceden kızın şuan yaptıgını erkek yapıyordu, kız affedip barışıyorlardı şimdi ise kız yapıyor erkek affediyor ama barışamıyorlar bro

Sus2dkka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
212
88
43
kız istemiyorsa bitmiştir. dünyada milyon kız var bir tanesine takılıp kalıyoruz, bakma bende öyleydim ama atlattım. Başka birini bul demiyorum ama zihnini meşgul et. ne güzel spora yazılmışsın, işin var, ayakların üzerinde duruyorsun. toksik bir kadın belli siktirsin gitsin başkasının hayatını mahvetsin. sen kurtuldun öyle düşün hayatın kurtuldu hatta. Daha da mesaj atmaya ulaşmaya çalışma erkekliğinden, kendinden ödün verme.

Suskun1988

BEŞİKTAŞ 🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,312
3,885
113
Tapan kızdan ayrılmak için elinden geleni yap sonra uğraş dur. Kendini messi mi sandın gel diyince gelsin git diyince gitsin 😁

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,957
28,137
113
Sürtüğe bak (bak, bak)
Sürtüğe bak (bak, bak)
İstiyo beni (istiyo o)
sürtüğe bak (sürtüğe bak)
sürtüğe bak
sürtüğe bak (bak, bak)
Gözlüyo beni (gözlüyo beni)
sürtüğe bak (bak, bak)
Yatağıma yat yat
Şimdi günahlar
Bizimle ah (bizimle ah)
Sabaha kadar
Karşıdan olmaz, yanıma yaklaş
sürtüğe bak (sürtüğe bak) istiyo aşk

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,203
19,865
113
aslında 1.90 sarışın yanaklarda hafif sakal çenede keçi sakalı tarz giyen ve sürekli yeni traşlı biriyim nasıl üzebilirler beni
Herşey görünüşte değil dostum , kimi kadın vardır nakış nakış işlersin ruhunu ama fayda etmez aşk görecelidir
zaman diye birşey yok aslında, ameliyat bu.. ruh ameliyatı yakında iyileşeceksin ama tabiki canın yanacak
Beraber bir 70 lik devirip , herşeyi konuştuktan sonra, ertesi gün bi farklı bakardın hayata , gömeceksin dostum o sevgiliyi bir bardak rakıya gömeceksin başka yolu yok ,... Kedileri sev köpekleri sev ama insan sevme dostum ,

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
334
63
Sürtüğe bak (bak, bak)
Sürtüğe bak (bak, bak)
İstiyo beni (istiyo o)
sürtüğe bak (sürtüğe bak)
sürtüğe bak
sürtüğe bak (bak, bak)
Gözlüyo beni (gözlüyo beni)
sürtüğe bak (bak, bak)
Yatağıma yat yat
Şimdi günahlar
Bizimle ah (bizimle ah)
Sabaha kadar
Karşıdan olmaz, yanıma yaklaş
sürtüğe bak (sürtüğe bak) istiyo aşk
adam freesteyle yapti ya la

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
334
63
Herşey görünüşte değil dostum , kimi kadın vardır nakış nakış işlersin ruhunu ama fayda etmez aşk görecelidir

Beraber bir 70 lik devirip , herşeyi konuştuktan sonra, ertesi gün bi farklı bakardın hayata , gömeceksin dostum o sevgiliyi bir bardak rakıya gömeceksin başka yolu yok ,... Kedileri sev köpekleri sev ama insan sevme dostum ,
babacım sen biri misin ya

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
Lan yemişim tribini istememesini.Bir kız istemiyorsa istemediğini geçtim en ufak şekilde soğuk davranış bile yapıyorsa kralın kızı olsa eyvallahım olmaz işine baksın.Bu yaşıma kadar abartısız yemin olsun belki 60-70 farklı manitam olmuştur 1 tanesine bile çıkma teklifi yada ilk adımı attıysam Allah belamı versin.He neredeyse alayı takılmalıktı şu anda düzenli bir ilişkim var bir süredir nasip olursa 1 seneye belki yuva kurarım.Olursa olur olmazsa oturupta ağlamam.Ne aşklar yaşadığımızı sandık ne insanlar gördük alayı yalan.Omurganız olsun bir kız istemiyorsa zorlamayın aw işinize önünüze bakın

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,605
1,148
113
Elizabete devam etmeli er kişi

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
334
63
Lan yemişim tribini istememesini.Bir kız istemiyorsa istemediğini geçtim en ufak şekilde soğuk davranış bile yapıyorsa kralın kızı olsa eyvallahım olmaz işine baksın.Bu yaşıma kadar abartısız yemin olsun belki 60-70 farklı manitam olmuştur 1 tanesine bile çıkma teklifi yada ilk adımı attıysam Allah belamı versin.He neredeyse alayı takılmalıktı şu anda düzenli bir ilişkim var bir süredir nasip olursa 1 seneye belki yuva kurarım.Olursa olur olmazsa oturupta ağlamam.Ne aşklar yaşadığımızı sandık ne insanlar gördük alayı yalan.Omurganız olsun bir kız istemiyorsa zorlamayın aw işinize önünüze bakın
bunun adı omurgasızlık değil dost bunun adı vazgeçememe, onu dünyanın merkezine koymak anladın mı kendi ağzınla söylüyorsun takılmalık yaşadım diyorsun illaki bizde yaşadık, ama şuanda ciddi ilişin biterse ( inşallah bitmez ) o zaman görürsün anyayı konyayı