- 2,511
- 1,574
- 113
ne anlatıon be abi abla
önceden kızın şuan yaptıgını erkek yapıyordu, kız affedip barışıyorlardı şimdi ise kız yapıyor erkek affediyor ama barışamıyorlar broErkek direk yoluna bakmalı bu ilişkiden bı sik çıkmaz kız bitirmiş postayı koymuş direk
haklısın sanırımSeni kırmak istemem, bir şeyleri değiştirmek istiyorsan kendinden başlamalısın dost.
kanka mantıksız bir yorum sevince gönül katlanıp göz kör oluyor, senin hesabına göre o zaman evlenip boşananlar tekrar başka biri ile evlenmesin ?Yane başkasıyla ilişki yaşamış bir kızı kabul edeceksin
beni şuan ordan bile engeller morukMüge anlıya çık kardeş seni en iyi o anlar buradakilerin ihtiyaç duyduğu tek şey kumar ve para.
Ula zırto nerdesin lâ 🤣Gs fener macına kupon yapmalı
Herşey görünüşte değil dostum , kimi kadın vardır nakış nakış işlersin ruhunu ama fayda etmez aşk görecelidiraslında 1.90 sarışın yanaklarda hafif sakal çenede keçi sakalı tarz giyen ve sürekli yeni traşlı biriyim nasıl üzebilirler beni
Beraber bir 70 lik devirip , herşeyi konuştuktan sonra, ertesi gün bi farklı bakardın hayata , gömeceksin dostum o sevgiliyi bir bardak rakıya gömeceksin başka yolu yok ,... Kedileri sev köpekleri sev ama insan sevme dostum ,zaman diye birşey yok aslında, ameliyat bu.. ruh ameliyatı yakında iyileşeceksin ama tabiki canın yanacak
adam freesteyle yapti ya laSürtüğe bak (bak, bak)
Sürtüğe bak (bak, bak)
İstiyo beni (istiyo o)
sürtüğe bak (sürtüğe bak)
sürtüğe bak
sürtüğe bak (bak, bak)
Gözlüyo beni (gözlüyo beni)
sürtüğe bak (bak, bak)
Yatağıma yat yat
Şimdi günahlar
Bizimle ah (bizimle ah)
Sabaha kadar
Karşıdan olmaz, yanıma yaklaş
sürtüğe bak (sürtüğe bak) istiyo aşk
babacım sen biri misin yaHerşey görünüşte değil dostum , kimi kadın vardır nakış nakış işlersin ruhunu ama fayda etmez aşk görecelidir
Beraber bir 70 lik devirip , herşeyi konuştuktan sonra, ertesi gün bi farklı bakardın hayata , gömeceksin dostum o sevgiliyi bir bardak rakıya gömeceksin başka yolu yok ,... Kedileri sev köpekleri sev ama insan sevme dostum ,
ben malımTapan kızdan ayrılmak için elinden geleni yap sonra uğraş dur. Kendini messi mi sandın gel diyince gelsin git diyince gitsin 😁
bunun adı omurgasızlık değil dost bunun adı vazgeçememe, onu dünyanın merkezine koymak anladın mı kendi ağzınla söylüyorsun takılmalık yaşadım diyorsun illaki bizde yaşadık, ama şuanda ciddi ilişin biterse ( inşallah bitmez ) o zaman görürsün anyayı konyayıLan yemişim tribini istememesini.Bir kız istemiyorsa istemediğini geçtim en ufak şekilde soğuk davranış bile yapıyorsa kralın kızı olsa eyvallahım olmaz işine baksın.Bu yaşıma kadar abartısız yemin olsun belki 60-70 farklı manitam olmuştur 1 tanesine bile çıkma teklifi yada ilk adımı attıysam Allah belamı versin.He neredeyse alayı takılmalıktı şu anda düzenli bir ilişkim var bir süredir nasip olursa 1 seneye belki yuva kurarım.Olursa olur olmazsa oturupta ağlamam.Ne aşklar yaşadığımızı sandık ne insanlar gördük alayı yalan.Omurganız olsun bir kız istemiyorsa zorlamayın aw işinize önünüze bakın