Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eski Sevgili Hakkında Yardım Lazım

kimmiskibu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
640
278
63
evet haklısın bende bunu aşamıyorum zaten
İnsanların aşık olduğu bi evre vardır göze perde iner dünyada sanki ondan başka kimse yokmuş gibi görünür insana kötü şeyleri bile iyi gelir ama o perde kalktığı zaman anlar bazı şeyleri büyük ihtimalle o yüzden

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
574
333
63
İnsanların aşık olduğu bi evre vardır göze perde iner dünyada sanki ondan başka kimse yokmuş gibi görünür insana kötü şeyleri bile iyi gelir ama o perde kalktığı zaman anlar bazı şeyleri büyük ihtimalle o yüzden
dünyanın merkezine koymak gibi

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
487
208
43
Bu muhabbetleri bırakın abartmaya gerek yok seven çıkar çıkmaz olur olmaz 2 günlük dünyada en iyi şekilde yaşamaya bakın.

gallipolli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,049
755
113
sen ne yaptın peki asıl soru o ? kendinle nasıl başaçıkabildin
Senin tabirinde olduğu gibi ben de çok gurursuzdum, arkadaşlarına yazıyordum son bir kez olsun dahi konuşabilmek için, o derece. Tek çare konuşabilmek için bir arkadaşı idi, defalarca reddetti. Artık baktım böyle olmuyor, o işin peşini bıraktım, umarım şuan iyi bir hayat sürüyordur, tek temennim bu olabilir, elimden başka bir şey gelmez.

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
574
333
63
Senin tabirinde olduğu gibi ben de çok gurursuzdum, arkadaşlarına yazıyordum son bir kez olsun dahi konuşabilmek için, o derece. Tek çare konuşabilmek için bir arkadaşı idi, defalarca reddetti. Artık baktım böyle olmuyor, o işin peşini bıraktım, umarım şuan iyi bir hayat sürüyordur, tek temennim bu olabilir, elimden başka bir şey gelmez.
gitmek gerekiyor değil mi bazen..

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Beni istemediğini bana anlatana kadar devam edicem

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Sadece 50 k yeterli uzakta çok uzakta karşısına çıksam bı sarilmam yetecek bilirim Allah d anasip etsin bu hafta ya var olacağım yada hiç

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
574
333
63
Beni istemediğini bana anlatana kadar devam edicem
bana anlattı elim kolum bağlandı bişey yapamıyorum önüne kırmızı halı da sersem nafile kalpte de bitirmiş beyinde de elden bişey gelmiyor artık zamana ve en önemlisi allaha bıraktık artık

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,432
992
113
Birakacan gardaş başka yolu yok git kendine yeni mesgaleler bul hobi edin ne bileyim doğaya cik balık tutmayi dene çivi çiviyi soker diyecem ama oda yanlış bence bir süre tek takıl kendini bul sonra devam et sevdiğin güvendiğin bir yada iki arkadisinla vakit geçir sana iyi gelen şeyler yap abartmadan ormana çık yürüyüş yap müzik dinle biraz hareketli işin rast gelsiN .

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Bakacazz sonucu yazacam buraya

burakkarub

Nereden nereye gittiğimi görüyorum🧭☪️♾️🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
133
77
28
selam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ( kız 2 hafta öncesinden değil bence zaten saklısında olani açığa çıkarmış bence)ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, (çünkü araya giren sadece bu 7-8 ay olmamış demek ki araya sokulanlar belli ki büyük yük olmuş üstüne ve bu yüzden içten içe kendini suçlarken kaybettiği değerlerin acısını sana ihale ediyor) erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş,( soğmuşsa başka yerde ısınmış senden vazgeçmiş aslında ama bunu sana ifade edemeyeceğini bildiği için güvenmiyorum diyerek aslında guvenilmeyecek olanın artık kendisi olduğunu biliyor) kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, ( anneler anlar kızlarını çözer işte bu yüzden aslında senin bu aksiyonu alman annesinin seni de halen arada tuttugunu anlamasını sağlamış belliki) şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı. ( Hayat devam ediyor bi sekilde bu yüzden üstüne düşeceğin tek şey devam eden bu hayatın olsun artık o değil. O zaten düşmüş bu düşmüşlüğün cezasını kendine kestirme asla. birak soğumuşluğu ile sevmemişliğı ile kalsın. kendiyle yüzleşmeyi bitirdiği zaman gelip senin yüzüne bakacak kadar cesareti olursa eğer bir gün ona güvenden bahset. Sen kazanmışsın farkında değilsin o kaybeden)

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,985
2,120
113
o o onu demiş bu bu demiş troll yada ergen

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,754
2,072
113
Kız Soğudum demesine rağmen erkek hala gönül bağliyorsa bu aşağılanmayi sevmesidir psikolojik bozukluk yani. Kız soğudum seni diyor ne tür bı insan bu lafı yemesine rağmen kırmızı halı serer ki erkeğin galiba Testosteron yerine östrojen hormonu fazla

nesimmmmmmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
946
566
93
selam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
Erkek şuan sapık olduğu için kız uzaklaştırma almalı🙏
Ve yargı sürecine taşımalı