Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eski Sevgili Hakkında Yardım Lazım

MrKoios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,082
533
113
Farklı ama benzer tadda şeyler yaşamış biri olarak önüne bak, başkasını bulunca aklına o gelmez merak etme. Ayrılır ayrılmaz 1 yıl 3 yıl fark etmez başkasını bulandan fayda çıkmaz. Kötü huyları, alışkanlıkları vardır illa seni rahatsız eden şeyler onları bir düşün. Ayrılık sonrası insan hep güzel tatlı anlara bağlanıp özlem duyuyor ama gerçek farklı oluyor. Konuşması kolay biliyorum ama saplantıya çevirme başkalarına doğru yol al.

muhtesem35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,231
581
113
selam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
Öncelikle aynı benzer durumları yaşadım ama kimseden medet ummadım. Aşk öyle bişi değil seni, adam edecek önce kumarı, bırak sonra, kızı hayatına almaya bak. Ben at yarışı oynuyordum bırakmadım şimdi, hem onu kaybettim hemde milyonları

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
751
113
selam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
Kız pusuya yatmış intikam planı içinde ,

Burak991

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,643
969
113
Erkek önce erkek olup kucaktan kucağa atlayan kızdan çocuk yapmak istemiyorum demeli zamanla gerisi gelir

GodofBet

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
93
52
18
Ben hikayede erkek göremiyorum. Boynuzlu görüyorum etek giyip dolaşsın biraz iyi gelir..

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
575
334
63
arkadaslar hikayenin sonunda veda cicegi gönderdim en sevdiği ciceklerden, simdi zamana ve akışına bıraktım çiçek notunda ise barışma kapısı olarak bişey belirtmedim, veda mesajı olarak ilettim, bakalım ilerleyen süreçlerde ne olacak, seven insan kıymet bilmeli, anılarını hikayelerini en güzel şekilde yaşayan insanı bir anda silip atamaz, kısacası çiçekten sonrası tepkisini merak ediyorum ve beklemedeyim.

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
575
334
63
Ben hikayede erkek göremiyorum. Boynuzlu görüyorum etek giyip dolaşsın biraz iyi gelir..
biz delikanlı adamız, sevdiğimiz insanın peşinden gideriz kardeş, boynuzları takıp, etek giyip sen dolaşabilirsin, kimse sevmememiş bu hayatta seni belli.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,503
30,743
113
arkadaslar hikayenin sonunda veda cicegi gönderdim en sevdiği ciceklerden, simdi zamana ve akışına bıraktım çiçek notunda ise barışma kapısı olarak bişey belirtmedim, veda mesajı olarak ilettim, bakalım ilerleyen süreçlerde ne olacak, seven insan kıymet bilmeli, anılarını hikayelerini en güzel şekilde yaşayan insanı bir anda silip atamaz, kısacası çiçekten sonrası tepkisini merak ediyorum ve beklemedeyim.
Saçma bir hareket olmuş bence ama hakkında hayırlısı olsun dostum

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,291
303
83
Kız kaç yaşında

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,503
30,743
113
son noktayı koyup kenara çekilip beklemek istedim dost
Kardeşim senin olan zaten sana gelir veya seni bulur. Senin değilse ne yaparsan yap boş. Takma kafana hayat devam ediyor, şuan olayın tazeliği ile yapamazsın unutamazsın diye düşünebilirsin ama emin ol unutuluyor veya alışılıyor

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
575
334
63
Kardeşim senin olan zaten sana gelir veya seni bulur. Senin değilse ne yaparsan yap boş. Takma kafana hayat devam ediyor, şuan olayın tazeliği ile yapamazsın unutamazsın diye düşünebilirsin ama emin ol unutuluyor veya alışılıyor
hiç kimse vazgeçilmez değil inan çok haklısın, zamanla gelip geçeceğini bende biliyorum, ama dünyanın merkezine bi insanı koyarsan kolay atlatamazsın, ameliyat bu, ruh ameliyatı