Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eski Sevgili Hakkında Yardım Lazım

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
574
333
63
Sen akıllanmazsın gardas karadelik misali
aston villa git başımdan kardeşim, evlenip boşanmış 2 çocuklu kadınlar tekrar evlendiği zaman senin gözünde bu kadında mı çürüyor anlamadım ? nasıl bir kafa yapın var

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
aston villa git başımdan kardeşim, evlenip boşanmış 2 çocuklu kadınlar tekrar evlendiği zaman senin gözünde bu kadında mı çürüyor anlamadım ? nasıl bir kafa yapın var
Gardaş bunun aynısını bende yaşadım kız şuan eskiye nazaran çok güzelleşti daha da dönmüyor benleyken tapıyordu birebir aynısını yaşadım en son date fotosu paylaştıgında gözlerm kararmıştı yapacak bir şey yok güçlü kalmaya bak

b3rtykill

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
236
65
28
selam arkadaslar bugün size başımdan gecen ve halen etkisinde kaldıgım bi olaydan bahsetmek istiyorum yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var, 1,5 yıllık bi ilişki, ilişki sürecinde sevgilisine allah gibi tapan bir kız, hikayenin sonunda erkeğin yüzünden ilişki bitmiş, kız 1,5 yılı unutup 2 haftada sevgili yapmış ve 2-3 ay beraberlik yaşamış, sonrasında ayrılmış, tabi ki erkekte o şekilde ufak dönemli başkasıyla bi ilişki yaşamış, 7-8 ay sonra 1,5 yıllık ilişkisiyle tekrar konuşmaya başlamış, erkek barışmayı çok istiyormuş, kız ona belirsizlik ve gel gitler yaşatıyormuş, erkek onu ne kadar istediğini belirtsede, kız ona soğudum ve istemiyorum, seni sevemiyorum, ayrıca güvenmiyorum demiş, kız, ona ailelerimiz tekrardan konuştuğumuzu bilmesin demiş, erkek ise kız istemediği için herşeyi yapmaya hazırmış, kızın annesini aramış durumu anlatmış ve kızın annesinin gönlünü almış, sonrasında kıza haber gitmiş, kız annemi aradın diye her yerden engellemiş, küfür etmiş ve defalarca kalp kırarar küfür etmiş ve numarasını değiştirecegini söylemiş, şimdi asıl soru şu erkek şuanda ne yapmalı
Kıza çakmışlar senden iyi gelmiş umudum kes

Ziyag09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
474
200
43
çok güzel bi yorum teşekkür ederim dost, ama kızın sana yanlış yaptığını bile bile onunla buluşup, sarılıp, ağlamışsın ya hani ben o evredeyim anladın mı başka kızlarla konuşuyorum ama ertesi gün görüldü atıyorum ya da sohbeti kestiriyorum, unutamıyorum, tabiki şuanda en çok ihtiyacım olan şey zaman fakat bu si….. zamanı bir türlü akmak bilmiyor
Zamana bırak ve başkalarıyla kafanı dagit her gün farklı kızla buluş konuş farklı yerlere git eğer böyle yaparsan 5 6 ayda unutursun

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,180
4,076
113
Hala aktif mi burası la

Ziyag09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
474
200
43
herkesin dediği klasik unutma yardımı cümlesi sağol yinede
Başka türlü unutamazsin dostum yaranı yara bandı bularak kapatacaksın diğer gibi kafayı yersin alkole maddeye başlarsın evde durmak istemezsin ben alkolik değildim alkole vurdum kendimi şuanda alkoligim ama alkolik olmaktansa yara bandı bulup baskalariyla takıl ki aklına getirme

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,616
6,013
113
Yakında kabız ishal oldum arkadaşlar yardımcı olun diye konu açarlar

serum

Beni methetme kardeşim bana para ver! . .
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,701
806
113
👌dur o

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,199
1,939
113
İnsanların özeli olur amk ya neden bu forumda böyle konular açılıyor habire anlamıyorum.

GodofBet

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
93
52
18
Kızın bahtı açıkmış bundan kurtulmuş. Böyle tipler erkekliği ayaklar altına aldı. Kızı yatakta yakalasın bu yine ağlar zırlar yalvarır beni bırakma diye. Yazık çok yazık..

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
574
333
63
dönüp dolaşıp buraya geldik yine, çiçeklerden sonra engeli kaldırıp, engellemeyeceğini söyledi bende bişey yazmadım beklemedeyiz.