- 24,500
- 25,758
- 113
Kral ne ettin yav adamı hızlı trene bindirdin
Kral ne ettin yav adamı hızlı trene bindirdin
Kleptomani kardeşim ismi bilimsel olarak buYav yok tanımam etmem de hırsızlar da öyleymiş diye duydum hwhdhs
beni yakalasalar bir şey değişmez hayatımda üstümde 1 tane mal varlığı yok ki.Kripto ya gevşeme valla seni bir gün fena yakalayacaklar
Ah be kardom ben de seni dolandırmak istiyorum ama durumun benden beter borçlu çıkarım diye yanaşmıyorum jdjdYav yok tanımam etmem de hırsızlar da öyleymiş diye duydum hwhdhs
Yaş 33Bu forumda 3 5 kisi haricinde kimseye güvenme bide bize danis arada bu adam guvenilirmi degilmi diye
Bahsettiğiniz arkadaş şuan forumda aktif nasıl dolandırıcı bu anlmadımQUOTE="Kemal34, post: 10703491, member: 99876"]
Oha lan bu kadar olur 🤣 dün biz tahirle aramızda yorumlaşıyorduk para muhabbetine. Ben de dedim ki tahire paradan konuşuyoruz işte acil dedim hadi birini dolandır diyip güldüm gitmiş o yorumu beğenmiş bu ruling🤣 kendi mesleğini görünce göğsümü kabardı artık nedir gitmiş o yorumu beğenmiş anlamadım muhabbetimiz yok şimdi sen ismi söyleyince beğeni aklıma geldi demiştim kendi kendime bu bunu niye beğendi demek kendi mesleğiymiş 🤣
Bahsettiğiniz arkadaş şuan forumda aktif nasıl dolandırıcı bu anlmadımQUOTE="Kemal34, post: 10703491, member: 99876"]
Oha lan bu kadar olur 🤣 dün biz tahirle aramızda yorumlaşıyorduk para muhabbetine. Ben de dedim ki tahire paradan konuşuyoruz işte acil dedim hadi birini dolandır diyip güldüm gitmiş o yorumu beğenmiş bu ruling🤣 kendi mesleğini görünce göğsümü kabardı artık nedir gitmiş o yorumu beğenmiş anlamadım muhabbetimiz yok şimdi sen ismi söyleyince beğeni aklıma geldi demiştim kendi kendime bu bunu niye beğendi demek kendi mesleğiymiş 🤣
Valla 3-5 kişi var dolandirilmam diye gözüm kapalı düşündüğüm biri sensin bi darbede senden yersem bileklerimi kesebilirim umutsuzluktan harbi ahhdshAh be kardom ben de seni dolandırmak istiyorum ama durumun benden beter borçlu çıkarım diye yanaşmıyorum jdjd
Bismillah korkuttun baskanim aniden cehennem ateşi kırmızısı harfler çıktı karşıma. Saygılarımı sunarım.
Kleptomani imiş hastalığının adı hasta olduğu için muaf bandanBahsettiğiniz arkadaş şuan forumda aktif nasıl dolandırıcı bu anlmadım
Benim benden başka kimseye zararım yok kardeşim ❤Valla 3-5 kişi var dolandirilmam diye gözüm kapalı düşündüğüm biri sensin bi darbede senden yersem bileklerimi kesebilirim umutsuzluktan harbi ahhdsh
Melek miyiz kardeşimYaş 33
Bu yaşıma kadar bir kişinin hakkına girmedim
Hakkına girenine de bacağım girsin
adama boşa upuzun makale yazmışızbeni yakalasalar bir şey değişmez hayatımda üstümde 1 tane mal varlığı yok ki.
ailem 2+1 ayarladılar bana pandemi zamanı, kiraya verdik evleneceğim zaman evimde hazır
benim keyfim gıcır birde altıma araba çekeyim benden huzurlusu olmaz burda takılır gideriz
evlendikten sonra kumar oynamayı bırakacağım zaten, geçici olarak kazanç kapısı görüyorum şimdilik
La millet 500 lira alıp kaçıyor ben ez az 200k felan olursa ancak aklıma gelebilir para miktarına bağlı puahaValla 3-5 kişi var dolandirilmam diye gözüm kapalı düşündüğüm biri sensin bi darbede senden yersem bileklerimi kesebilirim umutsuzluktan harbi ahhdsh
Halk dili ile söyle keleptemonijik nedir arkadaşKleptomani imiş hastalığının adı hasta olduğu için muaf bandan
Shellac kanatlandırırr 🤓Bismillah korkuttun baskanim aniden cehennem ateşi kırmızısı harfler çıktı karşıma. Saygılarımı sunarım.
Vizyon meselesiLa millet 500 lira alıp kaçıyor ben ez az 200k felan olursa ancak aklıma gelebilir para miktarına bağlı puaha
O kadar ticaret dönmez burda 10k maks hahshsLa millet 500 lira alıp kaçıyor ben ez az 200k felan olursa ancak aklıma gelebilir para miktarına bağlı puaha