- 33,277
- 33,654
- 113
Adam açık açık TG de grup kurduk demiş pujjahhadama boşa upuzun makale yazmışız
adamı uçurmuşlar
shellac yapma reis şöyle
adam uçtu usta iyi mi 🧐
Adam açık açık TG de grup kurduk demiş pujjahhadama boşa upuzun makale yazmışız
adamı uçurmuşlar
shellac yapma reis şöyle
adam uçtu usta iyi mi 🧐
bana 200 tl verirseniz bir sonraki sene peşin fiyatına 4 taksit olarak alabilirsinizLa millet 500 lira alıp kaçıyor ben ez az 200k felan olursa ancak aklıma gelebilir para miktarına bağlı puaha
Onda dönüyor demeknki ğuajjaO kadar ticaret dönmez burda 10k maks hahshs
Birşeyler çalmak için yaşayan 2 ayaklı hayvanHalk dili ile söyle keleptemonijik nedir arkadaş![]()
Deveci ile ticaretteymis baksanaOnda dönüyor demeknki ğuajja
Hem parası hem kendi gitti sksskskAdam açık açık TG de grup kurduk demiş pujjahh
Burda bir arkadas bana 500 turk lirası odul atti bende o parayı başkasına attim parasi yoktu diye sürekli dm den günaydın iyi akşamlar yaziyor her insanin parasıda alınmıyor artikbana 200 tl verirseniz bir sonraki sene peşin fiyatına 4 taksit olarak alabilirsiniz
Adam Vip Diamond dolandırıcı olmuşken tam olsun diyor jdjdLa millet 500 lira alıp kaçıyor ben ez az 200k felan olursa ancak aklıma gelebilir para miktarına bağlı puaha
Ula harbi adama bak Deveci ile bile ticaret içindeymiş puajaja Hakan ile de ticareti vardır kesin ğuajjaDeveci ile ticaretteymis baksana
Bellidi zaten dost Allah ede 1 gol cikaUla Erhan dk 34 Arsenal 0+0 hala
500 ylt ye şuan 3 kişi bıçaklarımLa millet 500 lira alıp kaçıyor ben ez az 200k felan olursa ancak aklıma gelebilir para miktarına bağlı puaha
Kanuni1453 e girdi ozmnNe kadar dolandırıcı varsa ne hak yiyen varsa ona bacağım girsin
Kaçsa amenna 1 ay sonra geri geliyor birde usanmadan, utanmadanLa millet 500 lira alıp kaçıyor ben ez az 200k felan olursa ancak aklıma gelebilir para miktarına bağlı puaha
Kim olduğunu tek seferde Tahmin edersem 110tl verir misinBurda bir arkadas bana 500 turk lirası odul atti bende o parayı başkasına attim parasi yoktu diye sürekli dm den günaydın iyi akşamlar yaziyor her insanin parasıda alınmıyor artik
Abi 500 1k nedir bari 50 100k alıp kacsalar bi nebze para gözünü kör etmiş dicem pauahAdam Vip Diamond dolandırıcı olmuşken tam olsun diyor jdjd
Gösterişi sever devecim özel oranlardan yolundaydıUla harbi adama bak Deveci ile bile ticaret içindeymiş puajaja Hakan ile de ticareti vardır kesin ğuajja
Para alıp kaçıyor utanmiyorda yeni hesab açıp gelmeyemi utanacak hocamKaçsa amenna 1 ay sonra geri geliyor birde usanmadan, utanmadan
Hakanın ticareti olmaz. Ticaret alış ve veriş üzerine kuruludur. Hakanın hesap hareketlerinde çıkış üzerine bir eylem daha rastlanmadı.Ula harbi adama bak Deveci ile bile ticaret içindeymiş puajaja Hakan ile de ticareti vardır kesin ğuajja