- 49,330
- 54,138
- 113
30 a kadar 1 maci iceri alırsak cok güzel olacak
Tebrikler @EşrefTEK80GOOOOLLL İKİSİ DE AYNİ ANDA ATİİ GOLLLK
Valverde şov yapıyor tebriklerGOOOOLLL İKİSİ DE AYNİ ANDA ATİİ GOLLLK
Multi hesaplara ban atarlarsa rolliing takip edecek kimse kalmaz 😂😂😂 ödüller eski 5 tane üye arasında döner durur özellikle bu son 2 aydır Multi hesaplar çoğaldı adam burada ben çok delikanlıyım diye ders veriyor millete diğer hesaptan rollingten para çarpıp gidiyor canınızı sıkmayın şuan o dolandıran kişiler belkide rollingte kendine küfür ederek skor sayıyor bunlar öyle adi bir insan 500₺ için kendi annelerine bile küfür ederlerValla yapılabilecek bişey
Mesela roll yapıpta dağıtım sözü veren adam dagıtım yapmıyosa ban hesabı silinsin
Multi hesap açana ban
Bu forumda liste olayı olsun bi zararı yok bence
Her insan rollere ve dağıtımlara giremesin
Bı sınırı olsun bence
O zaman burası krallar gibi olur
Herşeyi normalleştirdiler dost. İstediğini yap keyfine göre sonra gel de ki ne var bunda. Adam seçince niye seçiyorsunuz ayrımcılık ediyorsunuz diyorlar. Bu ırk, dil, din ayrımı değil ki sakıncalı olsun. Dürüst insan ve dürüst olmayan dolandırıcı insan ayrımı. Yaparım ben abi isteyen ayrımcılık desin.Valla kuran Allah adi için diyorum dost yaw konuya baktım yemin ederim kendimden utandım yaw insanin değeri para ile bicilirmi be bunlar nasil insanlar
Basketbol şeyine şey yapalımLan Süper vallahi billahi yaaa superr
Biz takip ediyosak 3 saatimizi veriyosak bı sebebi varGOOOOLLL İKİSİ DE AYNİ ANDA ATİİ GOLLLK