Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 100₺ Hedef 1000₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,947
21,495
113
Valla yapılabilecek bişey
Mesela roll yapıpta dağıtım sözü veren adam dagıtım yapmıyosa ban hesabı silinsin
Multi hesap açana ban
Bu forumda liste olayı olsun bi zararı yok bence
Her insan rollere ve dağıtımlara giremesin
Bı sınırı olsun bence
O zaman burası krallar gibi olur
Multi hesaplara ban atarlarsa rolliing takip edecek kimse kalmaz 😂😂😂 ödüller eski 5 tane üye arasında döner durur özellikle bu son 2 aydır Multi hesaplar çoğaldı adam burada ben çok delikanlıyım diye ders veriyor millete diğer hesaptan rollingten para çarpıp gidiyor canınızı sıkmayın şuan o dolandıran kişiler belkide rollingte kendine küfür ederek skor sayıyor bunlar öyle adi bir insan 500₺ için kendi annelerine bile küfür ederler

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,892
18,056
113
Valla kuran Allah adi için diyorum dost yaw konuya baktım yemin ederim kendimden utandım yaw insanin değeri para ile bicilirmi be bunlar nasil insanlar
Herşeyi normalleştirdiler dost. İstediğini yap keyfine göre sonra gel de ki ne var bunda. Adam seçince niye seçiyorsunuz ayrımcılık ediyorsunuz diyorlar. Bu ırk, dil, din ayrımı değil ki sakıncalı olsun. Dürüst insan ve dürüst olmayan dolandırıcı insan ayrımı. Yaparım ben abi isteyen ayrımcılık desin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...