- 19,497
- 10,834
- 113
Basket 3 per 136 bitti
Sen gelmeden tamamlanmazdi kardeşimBol sanslar hocam, butun adamlar bu konuda toplanmis selamun aleykum cumleten
La mıLa yürü git belamisin bana
Yav reis şu NBA dan sağlam oynayip sağlam vuralım artık ya. İnceleme yaptin mi hiç bu geceyeBolsans
Hı fuhrerBol sanslar hocam, butun adamlar bu konuda toplanmis selamun aleykum cumleten
PUAHAHAHA ulan aylar önce onun ne boktan biri olduğunu demiştim losers konusunda konuyu kapatmışlardıRuling
Şans-ül el BolBuda Dursun köşede😀Ekli dosyayı görüntüle 942884
Bak abi ben dün kuponu hazırladım tam oynuyacaktim kirik atmadı parayı yoksa gelmişti tek macYav reis şu NBA dan sağlam oynayip sağlam vuralım artık ya. İnceleme yaptin mi hiç bu geceye
Doğru Salih bey herkese soyluyon dolandırıcı diyePUAHAHAHA ulan aylar önce onun ne boktan biri olduğunu demiştim losers konusunda konuyu kapatmışlardı
Ders olmuştur umarım kendi işini kendin görmeyi öğrenmişsindir artık en ufak şüphe ettiğim kişinin hesabıyla oynamam para alışverişine girmem tabi zarar göre göre öğrendik bunu daLo nebilim abi kırıklık bende
Dun nba para dağıttı valla sen kaçırdın mıYav reis şu NBA dan sağlam oynayip sağlam vuralım artık ya. İnceleme yaptin mi hiç bu geceye
Anladım abisiBak abi ben dün kuponu hazırladım tam oynuyacaktim kirik atmadı parayı yoksa gelmişti tek mac
Aslan kardesim benim 🤩Sen gelmeden tamamlanmazdi kardeşim
O adamın bilmem kaç tane Multi hesabı var banlansa nolacal şuan buradadır zatenBak abi ben dün kuponu hazırladım tam oynuyacaktim kirik atmadı parayı yoksa gelmişti tek mac
1.5 üst 2.39 da onu düşündüm de vazgeçtim geri reisDep 1 atar kesinde 2 gol olurmu belli olmaz bolsans
Bizede oyle oldu gibiDers olmuştur umarım kendi işini kendin görmeyi öğrenmişsindir artık en ufak şüphe ettiğim kişinin hesabıyla oynamam para alışverişine girmem tabi zarar göre göre öğrendik bunu da![]()
Yav shellaca kanitlariyla yazdım ana hesabını banlamadikar yan hesabını banladilar niye acabaO adamın bilmem kaç tane Multi hesabı var banlansa nolacal şuan buradadır zaten
Dolandırıcı olmayana dolandırıcı demeyiz Sana dedik mi meselaDoğru Salih bey herkese soyluyon dolandırıcı diye