- 49,330
- 54,139
- 113
Adamin biri konu açtı sponsorluk araciligiylan 3 adim yapacam 1 kişiye 250 turk lirası verecem dedi bende o rakamı komik bulup bir yorum yaptım ban yedimSen nye ban yedin yine
Adamin biri konu açtı sponsorluk araciligiylan 3 adim yapacam 1 kişiye 250 turk lirası verecem dedi bende o rakamı komik bulup bir yorum yaptım ban yedimSen nye ban yedin yine
Onun ana hesabı banlandi hersldeEn büyük dolandırıcılardan
Sen basarda para istemez eşrefimHerkese selamlar dostlar.. 4 adım yapalım hedefe ulaşırsak 5 dosya ödül atalım 50₺ 🤔🤔
Yok artık şaka deAdamin biri konu açtı sponsorluk araciligiylan 3 adim yapacam 1 kişiye 250 turk lirası verecem dedi bende o rakamı komik bulup bir yorum yaptım ban yedim
Tuncayi yakalaman lazım bugün yorumunu gördümRuling
Alkansaglam
Tunca54
Kanuni de diyorlar başka eklemek istiyen varsa eklesin
Helal la losersEn büyük dolandırıcılardan
Muhabbetteyim canım naber
Valla herkes diyorsa doğrudur kanuniyi de ekledim listeye aslında ayrı konu olması lazım dolandırıcılar diyeHelal la losers
Lafı dolandırmadan söyle kimdir o ulu şahsiyetlerBiz o listeyi yapsak bizi banlarlar be Tahirim puahaha
Bol şanslarBol bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 942878
İlk çeyrek 30 sayi atti serbest atış kullanmadı ole ardından sırf kobenin rekorunu kırması için 45 tane serbest kullandı saçmalık hocamMaç öncesi Bam Adebayo ya 83.5 üste 100k oynadim. Fena kacti dost
Hocam kelime oyunu var mı yoksa bu cümlede puhhaLafı dolandırmadan söyle kimdir o ulu şahsiyetler
Para kaüptırma diye dedim develiValla herkes diyorsa doğrudur kanuniyi de ekledim listeye aslında ayrı konu olması lazım dolandırıcılar diye
Bilerek yaptilar onu kobeye saygisizlikİlk çeyrek 30 sayi atti serbest atış kullanmadı ole ardından sırf kobenin rekorunu kırması için 45 tane serbest kullandı saçmalık hocam
Her doğru her yerde söylenmez diye bi söz var bilir misinAdamin biri konu açtı sponsorluk araciligiylan 3 adim yapacam 1 kişiye 250 turk lirası verecem dedi bende o rakamı komik bulup bir yorum yaptım ban yedim