- 49,330
- 54,139
- 113
25 defa yemisimdir en az pauhaBelli bir sayıda Ban yiyince hesap kalıcı siliniyor diye biliyorum dikkt et
Ekli dosyalar
-
263.8 KB Görüntüleme: 19
25 defa yemisimdir en az pauhaBelli bir sayıda Ban yiyince hesap kalıcı siliniyor diye biliyorum dikkt et
Senin gibi dağıtım işlerinden sorumlu müdür olamadık üfürükçü olduk bizde ne yapalım ekmek parasıAha üfürükçü hoca
Kasa 100 lira olduğunu duyup anlık kalp krizi geçiren rolü meslek edinen arkadaşların 7 k kuponu görünce anlık halleriBuda Dursun köşede😀Ekli dosyayı görüntüle 942884
fatih1983 nick'li arkadaş iyi bi insandı Kanuni14&3 onu çarpmış bide banlatmış152 basket
Ben neden alay edeyim insanlarlanİkimizde alaycı yorum yaptık demekki sen daha çok millisin![]()
Kardeşim en azından kan emiciler gelmiyor bizim olduğumuz konuya öyle düşün biz Eşrefe iyilik yapıyoruz sen Gürdal ol ben Müslüm erhanda Faruk olsunBiriniz bi konu açsın adamın konuyu hiç etmeyelim ayıp oluyor
Senin kafanda alarm var25 defa yemisimdir en az pauha
Herkes Faruk olamazKardeşim en azından kan emiciler gelmiyor bizim olduğumuz konuya öyle düşün biz Eşrefe iyilik yapıyoruz sen Gürdal ol ben Müslüm erhanda Faruk olsun
250 ye laf ettik ya o sebepten yoksa kim ne kadar isterse o kadar dağıtsınBen neden alay edeyim insanlarlan
19 mesajda forumu cozmussun reis sende derinsinfatih1983 nick'li arkadaş iyi bi insandı Kanuni14&3 onu çarpmış bide banlatmış
Cokmu şikayet ediyorlar beni aklıma gelmiyor değil bundan sebepte çok ban yiyorumdur belkideSenin kafanda alarm var
Yarım wona kalmaz kan emici yağacak konuyaKardeşim en azından kan emiciler gelmiyor bizim olduğumuz konuya öyle düşün biz Eşrefe iyilik yapıyoruz sen Gürdal ol ben Müslüm erhanda Faruk olsun
Kaç bekliyozBarem 178