Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 100₺ Hedef 1000₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,190
28,424
113
Ortak ATM'den çek 300 500 komisyon gitssin6
kart istiyor, yapıkrediyi yeni açtık kart gelmedi onay istiyor ben hepsini düşündüm sabah beri çözüm yok gece 12 yi beklemek dısında
akbank boşta ama kuveytte limit olmadıgından baska bankaya fast yaptırmıyor
varsa kuveytten akbanka hesaptan hesaba gönderim yapalım

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,186
16,749
113
Dolandırıcı olmayana dolandırıcı demeyiz Sana dedik mi mesela
Hakanı bi kaç gündür yine rollerde görüyorum, dediğimiz çıktı. Buradaki insanların genişlik Konya ovasıyla eşdeğer.Ben şahsen asla burda kimseye parayla ilgili yanlış yapamam. Mizacım buna uygun değil. Ama burdaki bazıları için bakıyorum da bu pek mühim değil. Neyse herkese bol şans.

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
kart istiyor, yapıkrediyi yeni açtık kart gelmedi onay istiyor ben hepsini düşündüm sabah beri çözüm yok gece 12 yi beklemek dısında
akbank boşta ama kuveytte limit olmadıgından baska bankaya fast yaptırmıyor
varsa kuveytten akbanka hesaptan hesaba gönderim yapalım
Kolay adres ile göndermeyi dene olur belki

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Hakanı bi kaç gündür yine rollerde görüyorum, dediğimiz çıktı. Buradaki insanların genişlik Konya ovasıyla eşdeğer.Ben şahsen asla burda kimseye parayla ilgili yanlış yapamam. Mizacım buna uygun değil. Ama burdaki bazıları için bakıyorum da bu pek mühim değil. Neyse herkese bol şans.
Aynen ta o günden demiştik zaten adam olmaz malesef kimse akıllanmaz 2 güne herşey daha da unutlur

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Sabh birde Tahire laf ediyor üste çıkıyor görsen bir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...