- 24,255
- 25,372
- 113
Ee nasıl çözülecek bu mevzu parayı nasıl kullanican yarın öbür gün de olsakuveyt atmsi yok yapıkredide max cekim 15 onuda gece cektim yoksa simdiye kupon paylaşırdım ztn
Ee nasıl çözülecek bu mevzu parayı nasıl kullanican yarın öbür gün de olsakuveyt atmsi yok yapıkredide max cekim 15 onuda gece cektim yoksa simdiye kupon paylaşırdım ztn
Bugünün en kısır gecmeye aday maci bu maçtı 23 teki maclar da çok gol olur da bu mac ole gollü geçmez gibi yinede iadeyi alalimDünkü ATl maçına döner
kart istiyor, yapıkrediyi yeni açtık kart gelmedi onay istiyor ben hepsini düşündüm sabah beri çözüm yok gece 12 yi beklemek dısındaOrtak ATM'den çek 300 500 komisyon gitssin6
Aç kaldık 😁Bugünün en kısır gecmeye aday maci bu maçtı 23 teki maclar da çok gol olur da bu mac ole gollü geçmez gibi yinede iadeyi alalim
Kuveytte kartın varsa başka ATM'den cekebiliyon ama çok kesiyor pars kartın varsa QR la cekkuveyt atmsi yok yapıkredide max cekim 15 onuda gece cektim yoksa simdiye kupon paylaşırdım ztn
Kim o cibilyetsizMesajı ve sevabı az olan üyelerdir
Hakanı bi kaç gündür yine rollerde görüyorum, dediğimiz çıktı. Buradaki insanların genişlik Konya ovasıyla eşdeğer.Ben şahsen asla burda kimseye parayla ilgili yanlış yapamam. Mizacım buna uygun değil. Ama burdaki bazıları için bakıyorum da bu pek mühim değil. Neyse herkese bol şans.Dolandırıcı olmayana dolandırıcı demeyiz Sana dedik mi mesela
Kolay adres ile göndermeyi dene olur belkikart istiyor, yapıkrediyi yeni açtık kart gelmedi onay istiyor ben hepsini düşündüm sabah beri çözüm yok gece 12 yi beklemek dısında
akbank boşta ama kuveytte limit olmadıgından baska bankaya fast yaptırmıyor
varsa kuveytten akbanka hesaptan hesaba gönderim yapalım
max kaç çekim atm uzakta kafedeyim şuan pek musaitte değilim yengen var yemek yiyoruzKuveytte kartın varsa başka ATM'den cekebiliyon ama çok kesiyor pars
Aynen ta o günden demiştik zaten adam olmaz malesef kimse akıllanmaz 2 güne herşey daha da unutlurHakanı bi kaç gündür yine rollerde görüyorum, dediğimiz çıktı. Buradaki insanların genişlik Konya ovasıyla eşdeğer.Ben şahsen asla burda kimseye parayla ilgili yanlış yapamam. Mizacım buna uygun değil. Ama burdaki bazıları için bakıyorum da bu pek mühim değil. Neyse herkese bol şans.
Noldu kankammax kaç çekim atm uzakta kafedeyim şuan pek musaitte değilim yengen var yemek yiyoruz
Sohobet ne oldu odemedimi halamax kaç çekim atm uzakta kafedeyim şuan pek musaitte değilim yengen var yemek yiyoruz
Sabh birde Tahire laf ediyor üste çıkıyor görsen birHakanı bi kaç gündür yine rollerde görüyorum, dediğimiz çıktı. Buradaki insanların genişlik Konya ovasıyla eşdeğer.Ben şahsen asla burda kimseye parayla ilgili yanlış yapamam. Mizacım buna uygun değil. Ama burdaki bazıları için bakıyorum da bu pek mühim değil. Neyse herkese bol şans.
Çok ip üyelik demişSohobet ne oldu odemedimi hala
hayir temsilcilerini tek tek buldum sırayla yazıyorum bugunde bi arkadaş numara gönderdi ama kullanıcı adımı yazdığım an direkt engelleniyorumSohobet ne oldu odemedimi hala
Arsız utanmaz herif.Sabh birde Tahire laf ediyor üste çıkıyor görsen bir
Capsiz siteler iste baska yalan bulamamislarmiÇok ip üyelik demiş
O gitti artıkhayir temsilcilerini tek tek buldum sırayla yazıyorum bugunde bi arkadaş numara gönderdi ama kullanıcı adımı yazdığım an direkt engelleniyorum![]()
O mobil bankacılığında gir bak limitine birde kartın varmı Kuveyt mesela evde filan yoksa cektirmiyormax kaç çekim atm uzakta kafedeyim şuan pek musaitte değilim yengen var yemek yiyoruz