Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 100₺ Hedef 1000₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,258
16,834
113
Oha lan bu kadar olur 🤣 dün biz tahirle aramızda yorumlaşıyorduk para muhabbetine. Ben de dedim ki tahire paradan konuşuyoruz işte acil dedim hadi birini dolandır diyip güldüm gitmiş o yorumu beğenmiş bu ruling🤣 kendi mesleğini görünce göğsümü kabardı artık nedir gitmiş o yorumu beğenmiş anlamadım muhabbetimiz yok şimdi sen ismi söyleyince beğeni aklıma geldi demiştim kendi kendime bu bunu niye beğendi demek kendi mesleğiymiş 🤣

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,229
28,466
113
Ben sana bu yüzden frbeet tarzı bonuslar alma diyordum kac tane sitede paran kaldi az parada değil bonussuz saglam sitelerden oyna artik valla yazıktır
cokta sıkımde degil ben 20 günde 1 milyonun üstünde para kazandım belki daha fazladır
araba bakıyorum 1-1.5 arası
yengeni gezdirelim biraz, bıktık bağlar kafelerinden 😁

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,883
11,115
113
Oha lan bu kadar olur 🤣 dün biz tahirle aramızda yorumlaşıyorduk para muhabbetine. Ben de dedim ki tahire paradan konuşuyoruz işte acil dedim hadi birini dolandır diyip güldüm gitmiş o yorumu beğenmiş bu ruling🤣 kendi mesleğini görünce göğsümü kabardı artık nedir gitmiş o yorumu beğenmiş anlamadım muhabbetimiz yok şimdi sen ismi söyleyince beğeni aklıma geldi demiştim kendi kendime bu bunu niye beğendi demek kendi mesleğiymiş 🤣
Adam meslektaş arıyormuş kendine

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,883
11,115
113
Sitelere göre değişiyor bazi siteler tüm parayı siler bazıları ana parayı iade eder dost
La yalan abi canlı destek konuşmaları at yok banka gecmisini sadece bugünkü kısmını videoya at yok diyom ben canlıya bağlanın bilgilerini ver biri bana dolandırıcı dese kanıtlamak için kimliğimi atarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...