- 49,346
- 54,152
- 113
40 dakika bas arsenalYağmurlar bitiyor yani senin de mevsimin geçiyor hocam.
Hiç bir bilgim yok futbolda saniye paylaşımı olmuyor ondan merak ettim 🤣
40 dakika bas arsenalYağmurlar bitiyor yani senin de mevsimin geçiyor hocam.
Hiç bir bilgim yok futbolda saniye paylaşımı olmuyor ondan merak ettim 🤣
Yağmur duasına dereboyuna gelen yok şimdilerde yoksa şakır şakır yağdıracam.Onuda pek beceremiyorsun kusura bakma hocam pauha
Erhan bizde para ne gezer kardeşim halkın arasına karıştık fakir kardeşlerimizle haspihal yapıyoruz40 dakika bas arsenal
Hakanım goruyorsan kızgın at 200tl slot parası çalışırHakan gelirdi bence bizi görünce ilk sağdan ilerledi 🤣
İyi insn lafının üstüne gelirmiş hoş geldin dost puahaha🙂 erken konuştun
Bence de puhjjahaHakan gelirdi bence bizi görünce ilk sağdan ilerledi 🤣
Deveci, erhan, ve sen şu puahah yazarken keyif alıyor musunuz merak ediyorum 3 ünüzde de aynı huy varİyi insn lafının üstüne gelirmiş hoş geldin dost puahaha
Roll parasını slotta yiyip millete oynamadığı maçı takip ettirmişHakan kimi dolandırmış
Bir an gitmemin doğru olacağını düşündüm nedenseŞuan konuda hem güzel insnlr var o yüzden kan emiciler gelmiyor gibi ouahaha
Deli onlar öyle gülene ifrit oluyorum harbi hahshDeveci, erhan, ve sen şu puahah yazarken keyif alıyor musunuz merak ediyorum 3 ünüzde de aynı huy var
Bunun patenti @butragueno ya aittir kardeşim onları bilmem ama bana suattan alışkanlık kaldı ben sadcee gerçekten gülüyorsam öyle yazıyorumDeveci, erhan, ve sen şu puahah yazarken keyif alıyor musunuz merak ediyorum 3 ünüzde de aynı huy var
Hakan kim kankaErhan bizde para ne gezer kardeşim halkın arasına karıştık fakir kardeşlerimizle haspihal yapıyoruz
Yapar mı yapar adam her rolde var onun banka hesabına giriş var çıkış yokRoll parasını slotta yiyip millete oynamadığı maçı takip ettirmiş
Ne yapsın adamlar hunharca gülen Erol Taş videosu mu atsinlarDeveci, erhan, ve sen şu puahah yazarken keyif alıyor musunuz merak ediyorum 3 ünüzde de aynı huy var
PUHAHAHHHADeli onlar öyle gülene ifrit oluyorum harbi hahsh