- 33,277
- 33,654
- 113
Tbİkiside ayni anda attı bee
Tebrik ederim dostum 😎İkiside ayni anda attı bee
Dedik güzel maclar diye yemişim basketi şl varken dur iptal olmasın bariİkiside ayni anda attı bee
Olmazzzzzz yok sjsjDedik güzel maclar diye yemişim basketi şl varken dur iptal olmasın bari
Şerefiniz varsa metine de aynı şeyi söyleyin eğer yaptıysa
Kazancın daim olsunÇekimi verdim baştan beri emek eden 5 dosta ulaşıcaz dostlar emeğinize sağlık
Daim olsunÇekimi verdim baştan beri emek eden 5 dosta ulaşıcaz dostlar emeğinize sağlık
Tebrikler kesene bereketÇekimi verdim baştan beri emek eden 5 dosta ulaşıcaz dostlar emeğinize sağlık
Daim olsun inşallah 🙏🏻Çekimi verdim baştan beri emek eden 5 dosta ulaşıcaz dostlar emeğinize sağlık
Hayırlı olsunÇekimi verdim baştan beri emek eden 5 dosta ulaşıcaz dostlar emeğinize sağlık
Ben yoruldum artık millete laf etmekten bundan sebepten ötürü çok ban yedim forumda çok kaliteli adamlar var akilli insan dolandırilmaz artikŞerefiniz varsa metine de aynı şeyi söyleyin eğer yaptıysa
Daim olsun dostÇekimi verdim baştan beri emek eden 5 dosta ulaşıcaz dostlar emeğinize sağlık
Basketboldan kaybettiğini futboldan aldın dost tebrikler daim olsunÇekimi verdim baştan beri emek eden 5 dosta ulaşıcaz dostlar emeğinize sağlık
Reis sana dm atılmıyor yahuDaim olsun dost