- 49,330
- 54,138
- 113
Simdi bak biReis sana dm atılmıyor yahu
Simdi bak biReis sana dm atılmıyor yahu
Valla süper oldu reis 15k kâr yaptık çok iyi geldi ama futbol maçlarıBasketboldan kaybettiğini futboldan aldın dost tebrikler daim olsun
Kısmet dost bunu en iyi sen bilirsinBasketboldan kaybettiğini futboldan aldın dost tebrikler daim olsun
Baskette daha kolaydı bakma şikeye evrildiValla süper oldu reis 15k kâr yaptık çok iyi geldi ama futbol maçları
Onun bildiği şeyler zaten kısmet nasip İnşallahKısmet dost bunu en iyi sen bilirsin
Aman diyim gaza gelme futbol basketten beterdir şansına çok güzel bultene denk geldinValla süper oldu reis 15k kâr yaptık çok iyi geldi ama futbol maçları
Orası da doğru dost nasip bu işler yoksa direklere bile takılır gollerKısmet dost bunu en iyi sen bilirsin
Futbol iyidirValla süper oldu reis 15k kâr yaptık çok iyi geldi ama futbol maçları
Umarım puajajjÇekimi verdik umarım hızlı öderler . Geç ödüyor bu site 3-4 gündür umarım ödül kazananları ucl 2.yarisina yetiştirir 😀
JajjjajjjÇekimi verdik umarım hızlı öderler . Geç ödüyor bu site 3-4 gündür umarım ödül kazananları ucl 2.yarisina yetiştirir 😀
Para gelsinde sıkıntı tınneÇekimi verdik umarım hızlı öderler . Geç ödüyor bu site 3-4 gündür umarım ödül kazananları ucl 2.yarisina yetiştirir 😀
Herhalde yine dışarda kaldık 😃Çekimi verdik umarım hızlı öderler . Geç ödüyor bu site 3-4 gündür umarım ödül kazananları ucl 2.yarisina yetiştirir 😀
Tebrikler agaValla süper oldu reis 15k kâr yaptık çok iyi geldi ama futbol maçları
Seni bekliyordum bende yaTebrikler aga
Sendeyiz Erhan 😁Aman diyim gaza gelme futbol basketten beterdir şansına çok güzel bultene denk geldin
O da alıp kaçmış senin gibi ayni şeyi söylüyorum yazıklar olsunŞerefiniz varsa metine de aynı şeyi söyleyin eğer yaptıysa
Niye ki hahshsSeni bekliyordum bende ya