- 56,271
- 16,394
- 113
Gülmek güzeldirGülücük atmayı seviyorum
Gülmek güzeldirGülücük atmayı seviyorum
🙈Ben bu korner işlerinin takibini yapamıyorum
Kimseyi karşıma almadim herkes bana niye düşman anlamıyorumİşin zor senin herkesi karşına aldın üzgünüm seni savunmaya çalışıyordum ben oysaki
Bunu biraz kendin sorgulamanın faydası var bence yanlış anlama senin yerinde olsam en azından belli bi müddet düşünür rol takip etmem hatta elimden geliyorsa telafi amaçlı rol açardım ki tek taraflı olmadığın anlaşılsın diyeKimseyi karşıma almadim herkes bana niye düşman anlamıyorum
Öyle yapacam Zaten geçen günde sana çıkıştım haklıydın kusura bakmaBunu biraz kendin sorgulamanın faydası var bence yanlış anlama senin yerinde olsam en azından belli bi müddet düşünür rol takip etmem hatta elimden geliyorsa telafi amaçlı rol açardım ki tek taraflı olmadığın anlaşılsın diye
Ama biraz zaman Gerek normalde beni tanısan varya vallahi billahi benle öyle güzel arkadaş olursun varya ama işte öyle olmuyorBunu biraz kendin sorgulamanın faydası var bence yanlış anlama senin yerinde olsam en azından belli bi müddet düşünür rol takip etmem hatta elimden geliyorsa telafi amaçlı rol açardım ki tek taraflı olmadığın anlaşılsın diye
Önemli değil küfür hakaret olmadığı sürece sorun yok benim için her rolde seni görmeleri insanları ister istemez sana negatif bakmalarina yol açıyor antipatik gelmen onlar için normalÖyle yapacam Zaten geçen günde sana çıkıştım haklıydın kusura bakma
Herkese hak veriyorum ama çok fazla üstüme geliyorlar vallahi sanki bu forumda ben tek varım roll kovalayanÖnemli değil küfür hakaret olmadığı sürece sorun yok benim için her rolde seni görmeleri insanları ister istemez sana negatif bakmalarina yol açıyor antipatik gelmen onlar için normal
Kimse hatasız kusursuz değil hepimiz yanlışlar yaptık yapıyoruz yapicaz eminim öyledir iyi insansindir kendini tanıttığı kadar tanıyoruz insanlarıAma biraz zaman Gerek normalde beni tanısan varya vallahi billahi benle öyle güzel arkadaş olursun varya ama işte öyle olmuyor
Bu forumda şimdiye kadar kime küfür etmişim öyle bir huyum yok zaten yapmam daÖnemli değil küfür hakaret olmadığı sürece sorun yok benim için her rolde seni görmeleri insanları ister istemez sana negatif bakmalarina yol açıyor antipatik gelmen onlar için normal
Tek değil ama en çok kovalayan sensin kardeşimHerkese hak veriyorum ama çok fazla üstüme geliyorlar vallahi sanki bu forumda ben tek varım roll kovalayan