Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 100₺ Hedef 1000₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,125
25,160
113
Kimseyi karşıma almadim herkes bana niye düşman anlamıyorum
Bunu biraz kendin sorgulamanın faydası var bence yanlış anlama senin yerinde olsam en azından belli bi müddet düşünür rol takip etmem hatta elimden geliyorsa telafi amaçlı rol açardım ki tek taraflı olmadığın anlaşılsın diye

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
Bunu biraz kendin sorgulamanın faydası var bence yanlış anlama senin yerinde olsam en azından belli bi müddet düşünür rol takip etmem hatta elimden geliyorsa telafi amaçlı rol açardım ki tek taraflı olmadığın anlaşılsın diye
Öyle yapacam Zaten geçen günde sana çıkıştım haklıydın kusura bakma

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
Ama biraz zaman Gerek normalde beni tanısan varya vallahi billahi benle öyle güzel arkadaş olursun varya ama işte öyle olmuyor

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,125
25,160
113
Öyle yapacam Zaten geçen günde sana çıkıştım haklıydın kusura bakma
Önemli değil küfür hakaret olmadığı sürece sorun yok benim için her rolde seni görmeleri insanları ister istemez sana negatif bakmalarina yol açıyor antipatik gelmen onlar için normal

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
Önemli değil küfür hakaret olmadığı sürece sorun yok benim için her rolde seni görmeleri insanları ister istemez sana negatif bakmalarina yol açıyor antipatik gelmen onlar için normal
Herkese hak veriyorum ama çok fazla üstüme geliyorlar vallahi sanki bu forumda ben tek varım roll kovalayan

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,125
25,160
113
Ama biraz zaman Gerek normalde beni tanısan varya vallahi billahi benle öyle güzel arkadaş olursun varya ama işte öyle olmuyor
Kimse hatasız kusursuz değil hepimiz yanlışlar yaptık yapıyoruz yapicaz eminim öyledir iyi insansindir kendini tanıttığı kadar tanıyoruz insanları

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
Bu forumda şimdiye kadar kime küfür etmişim öyle bir huyum yok zaten yapmam da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...