- 3,832
- 1,406
- 113
Sen maç vermedin mi zatenŞans yokki o kadar takip ettik yine alamayacaz geçende öyle oldu
Sen maç vermedin mi zatenŞans yokki o kadar takip ettik yine alamayacaz geçende öyle oldu
Dost yanlis anlama lutfen de sana gelene kadar cok kisi vardi takipleyen yine de esrefin takdiri tabii kiBeklemedeyiz
TMM Eşref kırmaz seni 15 yapar simdi
Senin şerefin var Dayı sen yaparsın15 yapalim uygun mu
Esrefff reisTMM Eşref kırmaz seni 15 yapar simdi
Tobeliyimsen yaparsın dayı hadi![]()
Sabahki rolden beri eküriyizDost yanlis anlama lutfen de sana gelene kadar cok kisi vardi takipleyen yine de esrefin takdiri tabii ki
Farkrtmez ben kuponu gordum tskip eden 3 kisiye dedi takip ettim full devam.ederse gene ederim tskipDost yanlis anlama lutfen de sana gelene kadar cok kisi vardi takipleyen yine de esrefin takdiri tabii ki
WpTobeliyim
İmkansız direkt dm ulasiom artık kimseyle uğraşamam artikSenin şerefin var Dayı sen yaparsın
Abicim git bak saat 7 den beri konudaym neyse polemiğe girmiyelimNeyi takip ettin kardeşim sonradan geldin sen zaten
Yok verdim benimkini oynamadiSen maç vermedin mi zaten
Reis kuponu paylasti direk yazdim.bana farjetmezSabahki rolden beri eküriyiz
badanacım naptın sen zengin biz fakirdik senin ne işin var burdaBadana merdiveni parası çıksa yeter
İhtiyar telefon gitti sen tobeliyim diyin bir başıma gelmeyen bu kalmıştı awTobeliyim