Kesene bereket dost varol..Gannicus ,mhakca, Burakbey... + Maçı valenciya maçı veren
Geri sil abi kavga çıkması. PuahhaGannicus ,mhakca, Burakbey... + Maçı valenciya maçı veren
Kesene bereket benim mesaim biter yeni turda bol şanslarGannicus ,mhakca, Burakbey... + Maçı valenciya maçı veren
Maç vereyim @EşrefTEK80Gannicus ,mhakca, Burakbey... + Maçı valenciya maçı veren
Göndermiştir bileBet Marino canli destegi darlayalim gondermedilerse aksksks
Kesene bereket dost kazancin daim olsunGannicus ,mhakca, Burakbey... + Maçı valenciya maçı veren
Süpperr,,Gannicus ,mhakca, Burakbey... + Maçı valenciya maçı veren
Hacı pirince niye yatırıyorsun o zaman aq suya düşünce yapılır o sjdkfYok birde. Biri oyun oynarken arkadaş görüntülü aradı açtım kapandı Allah'tan geri açıldı gerçi bugün tek çok yere dusurmustum puahha
Yine secilmedik ya sondu bu roll valla hadi hayırlı gecelerGannicus ,mhakca, Burakbey... + Maçı valenciya maçı veren
Ezel 15 kişi 500 dio kırma lo😂😂Gannicus ,mhakca, Burakbey... + Maçı valenciya maçı veren
sana 5000 cash atıcak konudan ayrılmaŞarjım 3 disardaym inşallah netleşir kapanmadan tel
Arkadaşlar da hakkettiYine secilmedik ya sondu bu roll valla hadi hayırlı geceler
Netleşti kardeşim senin şarjım hiç 5 ve üstü olmadı zaten alamadın odulŞarjım 3 disardaym inşallah netleşir kapanmadan tel
Pirince ne la yazilim. IHacı pirince niye yatırıyorsun o zaman aq suya düşünce yapılır o sjdkf
BenGannicus ,mhakca, Burakbey... + Maçı valenciya maçı veren