- 9,775
- 8,087
- 113
Ulen furki😅😅Aynen kanka biz takip etmedik bi tek sen ettin 3 kişilik ödülün hepsi senin sjkdf
Ulen furki😅😅Aynen kanka biz takip etmedik bi tek sen ettin 3 kişilik ödülün hepsi senin sjkdf
Buna ihtiyacımız vardıYeşillendik
Oyyy@EşrefTEK80 ben de en baştan beri varım dost
Adamsın@Burakbey3113 sabah ilk rollden beri buradayiz hatta ilk sayfsyi gectim
Beklemedeyiz@EşrefTEK80 abi ilk defa senden ödül almak isterim takipte ettim inşallah seviniriz
Evet savunma.degil aptalliklarina atamadilarBuna ihtiyacımız vardı
Yav adam kör sanki oda biliyor kim takip etti 10 yaşında çoçuk gibi bende bende demeye gerek varmıUlen furki😅😅
Ben direk koçari izlerken shshsh@EşrefTEK80 badana merdiveni üzerinde takip ettim
Böle yazdıkça vermez biraz ağır ol@EşrefTEK80 abi ilk defa senden ödül almak isterim takipte ettim inşallah seviniriz
Benim verdiğim maca da oynamadi 2.40 aklim orda hala😂@Burakbey3113 sabah ilk rollden beri buradayiz hatta ilk sayfsyi gectim
Emektar totemlerin sayesinde her sey@EşrefTEK80 badana merdiveni üzerinde takip ettim
Haklısın gerekeni yapıcaktır @EşrefTEK80Yav adam kör sanki oda biliyor kim takip etti 10 yaşında çoçuk gibi bende bende demeye gerek varmı
Söz konusu para olunca aklı gidiyo milletin hemen kendini öne atma isteği sabırla beklemek yokYav adam kör sanki oda biliyor kim takip etti 10 yaşında çoçuk gibi bende bende demeye gerek varmı
BwncedeHaklısın gerekeni yapıcaktır @EşrefTEK80