- 21,356
- 7,582
- 113
Tebrikler dost5 kişinin ödül gonderildi. @Ekitikee dostumuz ödül sahiplerine ulaşacak. 13 kişiye ulaşmış olduk bugün de 8k dağıtım yaptik. Yeter mi yetmezzz devammmm.. dostlar kimsesiz kalmayacak devamm 😀
Tebrikler dost5 kişinin ödül gonderildi. @Ekitikee dostumuz ödül sahiplerine ulaşacak. 13 kişiye ulaşmış olduk bugün de 8k dağıtım yaptik. Yeter mi yetmezzz devammmm.. dostlar kimsesiz kalmayacak devamm 😀
Ağzımı bozma boş insanezel yok ya konuda her kupon geldi![]()
No fight ezelAğzımı bozma boş insan
Bol şans babaHaydi bakalim boş durmayalım dostlar bol bol şanslar.. Ekli dosyayı görüntüle 952925
Bol sansHaydi bakalim boş durmayalım dostlar bol bol şanslar.. Ekli dosyayı görüntüle 952925
Bol şanslarHaydi bakalim boş durmayalım dostlar bol bol şanslar.. Ekli dosyayı görüntüle 952925
Oyyyy sanki bu gece 200 k akarHaydi bakalim boş durmayalım dostlar bol bol şanslar.. Ekli dosyayı görüntüle 952925
Bolsanslar kralHaydi bakalim boş durmayalım dostlar bol bol şanslar.. Ekli dosyayı görüntüle 952925
@EşrefTEK80 odulum geldi kesene bereket@EşrefTEK80 kral ödüller gönderildi kesene bereket bolsanslar
Bak unutmamış gördün mü@EşrefTEK80 kesene bereket versin ödülüm geldi 🙏🏻
Ekitike kral bisi sorcam ben 1000 mesaj oldum elmas odulu icin kime yazmam lazimBolsanslar kral