- 303
- 81
- 28
Yap, bir krallık @EşrefTEK80 çok fazla değiliz zaten
AhahahhssTamam kanka tripleri sen attırdın
Engelliyorum konus dur kendi kendineHahahhaha 😂😂 yeni nesil dilencilik
Sinooo 😂😂 deli misin looTamam vallahi 500 vercek sana e😂😂
Geç kaldın moruk paramızı aldık bile 😂😂Bu devam ediyor mu hala
Evet abi 18 kişiye ulaştı Eşref sen geldin seref verdinBu devam ediyor mu hala
Ama çok komik geliyor üstad. Bak diyorki en başından takip ediyorum diyor dileniyor git erkek giib çalış paranı oyna dilenmeSinooo 😂😂 deli misin loo
Etmez mi saplaaBu devam ediyor mu hala
OlabilirAma çok komik geliyor üstad. Bak diyorki en başından takip ediyorum diyor dileniyor git erkek giib çalış paranı oyna dilenme
Zincirleme gidiyor kervana takılmayalımEvet abi 18 kişiye ulaştı Eşref sen geldin seref verdin
Bol bol şsnslarBen 3 kisiyi seçip ödülü atarken sizlerde bunu getirin dostlar. 20k daha çekim verdik bu arada 😀😀 176k çekim bugün Ekli dosyayı görüntüle 952996
Bol bol şansBen 3 kisiyi seçip ödülü atarken sizlerde bunu getirin dostlar. 20k daha çekim verdik bu arada 😀😀 176k çekim bugün Ekli dosyayı görüntüle 952996
Tebrikler. Bol sansBen 3 kisiyi seçip ödülü atarken sizlerde bunu getirin dostlar. 20k daha çekim verdik bu arada 😀😀 176k çekim bugün Ekli dosyayı görüntüle 952996
Bol şansssBen 3 kisiyi seçip ödülü atarken sizlerde bunu getirin dostlar. 20k daha çekim verdik bu arada 😀😀 176k çekim bugün Ekli dosyayı görüntüle 952996