- 8,017
- 4,606
- 113
@Muroo1988 emeğine sağlık eşref kesene bereketBu gelirse , 2k Ahmet gardasima olsun. Uyursan uyanınca atarım 😀😀 herkese iyi sabahlar Ekli dosyayı görüntüle 953008
@Muroo1988 emeğine sağlık eşref kesene bereketBu gelirse , 2k Ahmet gardasima olsun. Uyursan uyanınca atarım 😀😀 herkese iyi sabahlar Ekli dosyayı görüntüle 953008
Buraya at geri silAtıyodum gece aktif üyeler diye hata verdi mesajı sen atabilir misin yada tg vereyim
Telegramdan takip et sen o işleri güncel adresiBeyler su site sahteymis nasıl ayikicaz sahte olduğunu sondski İndex olayından mi
Yükleniyor…
m.hepyek251.com
Vurcan iddaa.com da 2 maça sonra atcan siteye492 atacağımız site varmı la
Ya kardeşim buraya atsana ıban'ını dm'den 2 saat yapamazsın ayıkmıyorsun buraya at işaret koyunca geri silersin yaReis sadece aktif üyeler diye hata verdi dm atarkeb
Attın reis sileyimmiYa kardeşim buraya atsana ıban'ını dm'den 2 saat yapamazsın ayıkmıyorsun buraya at işaret koyunca geri silersin ya
SilAttın reis sileyimmi
Bildir şimdi konuya iban yazdı diye banlansın parayı bogarız burda 😂Ya kardeşim buraya atsana ıban'ını dm'den 2 saat yapamazsın ayıkmıyorsun buraya at işaret koyunca geri silersin ya
Bro surrkli TG ile ugrasilmaz br.bu sitenin geçmiş domainmis yenisi 254 ama adreste nerde ibnelik var onu cozemedimTelegramdan takip et sen o işleri güncel adresi
Yapma enişte kuruş yok cepte 😅Bildir şimdi konuya iban yazdı diye banlansın parayı bogarız burda 😂
Gönderildi kardeşimAttın reis sileyimmi
Gönderdim Benden çıktı yaBildir şimdi konuya iban yazdı diye banlansın parayı bogarız burda 😂
Abi bu dagitimcilik sana çok yakıştı puahahGönderdim Benden çıktı ya
alışığız ona biz beYapma enişte kuruş yok cepte 😅
Canlı destekte orijinalBro surrkli TG ile ugrasilmaz br.bu sitenin geçmiş domainmis yenisi 254 ama adreste nerde ibnelik var onu cozemedim
Nasılsın kral adam o gün nasılsın diye sordum cevap vermedin kizginmisin banaalışığız ona biz be
Eyvallah @EşrefTEK80 kesene bereketGönderildi kardeşim