- 7,201
- 6,308
- 113
Son 6.20 dayan atma
Dost benim konularimi takip ediyorsan az çok bilirsin bu tarz davranışlara karşıyım. Görüyorum ama görmezden geliyorum ve ilerleyen konularda da ödül konusunda bu husus aklıma geliyor. Sadece sana değil bu şekilde davranan herkese yanlış anlama. 31 kişiye 18k atmışim hangi birini tanıyor olabilirim hangisine torpil geçiyor olabilirim. Lütfen rica ediyorum.Ben nerdeyim
Valla konuya baktım en cok mesajı olan kisileri sectim adam 6 kişi sec dedi 7 dese senide dahil ederdik kişi sayısı belliydi yoksa benim senlen bir sorunum yokSen adil olduguna inanıyorsan sorun yok bana değil konudaki herkese sorabilirsin bana inanmazssin
Banla reis gitsin hepsini bu konuda sadece şarkılar çalsınListe yapmak yasak konuda para muhabbeti yasak beyler.. 🧐
7 dk var zaten takiple sen dinle beniBoşver dost ilk listede yoksak bize ekmek çıkmaz buradan belliki istemedi Eşref bizi listede yoksa sizde shitsiniz ben haketmistim
Senin vicdanın raglhatsa sorun yok Allah var keder yok burada bir kişi senden başka sen haketmedin desin yeter sadece senden başka bir kişi olsunListede bulunan 6 adam dan çok mesajin yok bu konuda çıkar birini deki benim daha çok mesajım var
Sen eşit davranıyorsun herkese Sen de o var adamDost benim konularimi takip ediyorsan az çok bilirsin bu tarz davranışlara karşıyım. Görüyorum ama görmezden geliyorum ve ilerleyen konularda da ödül konusunda bu husus aklıma geliyor. Sadece sana değil bu şekilde davranan herkese yanlış anlama. 31 kişiye 18k atmışim hangi birini tanıyor olabilirim hangisine torpil geçiyor olabilirim. Lütfen rica ediyorum.
Yok lo takiliyorum keyfine bak daha tanimamissin beniDost benim konularimi takip ediyorsan az çok bilirsin bu tarz davranışlara karşıyım. Görüyorum ama görmezden geliyorum ve ilerleyen konularda da ödül konusunda bu husus aklıma geliyor. Sadece sana değil bu şekilde davranan herkese yanlış anlama. 31 kişiye 18k atmışim hangi birini tanıyor olabilirim hangisine torpil geçiyor olabilirim. Lütfen rica ediyorum.
Ya @EşrefTEK80 kaç aydan beri tanıyorum dayıya takılma o mizah kafasında forumda 100 k rahat dağıtmışsındır ben çoğu dağıtımını yaptım biliyorum kesene bereketDost benim konularimi takip ediyorsan az çok bilirsin bu tarz davranışlara karşıyım. Görüyorum ama görmezden geliyorum ve ilerleyen konularda da ödül konusunda bu husus aklıma geliyor. Sadece sana değil bu şekilde davranan herkese yanlış anlama. 31 kişiye 18k atmışim hangi birini tanıyor olabilirim hangisine torpil geçiyor olabilirim. Lütfen rica ediyorum.
AynenBanla reis gitsin hepsini bu konuda sadece şarkılar çalsın
Bol şanslar dostttDostlar az önce attigim liste kesin. Şu kuponum sonucuna kadar bekliyip öyle aticam ödülü 🤣🤣 kimse kaçmasın diye 😁😁