Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10k Hedef 30k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,201
6,308
113
Son 6.20 dayan atma

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
17,818
113
Dost benim konularimi takip ediyorsan az çok bilirsin bu tarz davranışlara karşıyım. Görüyorum ama görmezden geliyorum ve ilerleyen konularda da ödül konusunda bu husus aklıma geliyor. Sadece sana değil bu şekilde davranan herkese yanlış anlama. 31 kişiye 18k atmışim hangi birini tanıyor olabilirim hangisine torpil geçiyor olabilirim. Lütfen rica ediyorum.

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,847
4,462
113
6.20 kruuu

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Sen adil olduguna inanıyorsan sorun yok bana değil konudaki herkese sorabilirsin bana inanmazssin
Valla konuya baktım en cok mesajı olan kisileri sectim adam 6 kişi sec dedi 7 dese senide dahil ederdik kişi sayısı belliydi yoksa benim senlen bir sorunum yok

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,653
37,876
113
Dost benim konularimi takip ediyorsan az çok bilirsin bu tarz davranışlara karşıyım. Görüyorum ama görmezden geliyorum ve ilerleyen konularda da ödül konusunda bu husus aklıma geliyor. Sadece sana değil bu şekilde davranan herkese yanlış anlama. 31 kişiye 18k atmışim hangi birini tanıyor olabilirim hangisine torpil geçiyor olabilirim. Lütfen rica ediyorum.
Sen eşit davranıyorsun herkese Sen de o var adam

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,993
7,529
113
Yok lo takiliyorum keyfine bak daha tanimamissin beni

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,879
13,775
113
@EşrefTEK80 ben dünden beri takip ediyorum ne oldu bizim iş
Hani kankiydik seni forumdaki aç köpeklerin elinden kurtarmışım hatırla
Puahhaha 😂😂😂

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,847
4,462
113
Ya @EşrefTEK80 kaç aydan beri tanıyorum dayıya takılma o mizah kafasında forumda 100 k rahat dağıtmışsındır ben çoğu dağıtımını yaptım biliyorum kesene bereket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...