- 71,508
- 37,776
- 113
Evet kısmetse olurduKısmet muro
Evet kısmetse olurduKısmet muro
Erhan dm taciz ediom iplemiyor 🤣🤣Evet kısmetse olurdu
Gelim mi bol şans şxsşdşdşBuda gelirse açıkta kalanlara hatta Forum sokaklarindan birini tutup onada ödül verelim. 3 kişi 🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 953092
Maşallah,,,,,,,Tebrikler tek dost
Güzel yargı dagitmissin şansın daim olsun
Hem de geceden beri Dayı seni de bekliyoruz bu şekilTebrikler tek dost
Güzel yargı dagitmissin şansın daim olsun
Muro bir rol yap laHem de geceden beri Dayı seni de bekliyoruz bu şekil
Yok be muro benim oyun bütçem az oluyor bu bakiyelere ulaşmak bizim için senede 1 olurHem de geceden beri Dayı seni de bekliyoruz bu şekil
Muro harmanlıktan kafasına sıkacak rol yap diyorMuro bir rol yap la
Aynı benim gibisin dayıBiz 50 Lil rakı parası yanına 2 paket parlement aldikmintamamdir gerisi eşrefin olsun deriz
Birgün sana güzel bir sofra kuracağızBiz 50 Lil rakı parası yanına 2 paket parlement aldikmintamamdir gerisi eşrefin olsun deriz
Eyvallah Ferhat inanıyorum yeterli senin şansın dönsünBirgün sana güzel bir sofra kuracağız
Böyle kalacak değiliz ya elbet bir günEyvallah Ferhat inanıyorum yeterli senin şansın dönsün
Elbet oda olacak
Erkek adamsınız hepiniz sapasaglamsiniz maşallah hayatta bu şekilde mi var olacaksınız bende roll takip ediyorum ona lafım yok ama şu yikama yağlama olaylarını bi bırakın adam umursamadığı halde devam edenler var yazık günah kimse bu hale gelsin diye evladını yetistirmiyorYa para kimdeyse şekil değiştirip durmayın be kardesim yeter ya şu saksakcilik bırakın fakirseniz de dik şekilde durun yeter ya sizin yüzünüzden iğreniyorum forumdan
Savaş degil yikama yağlama şaksakcilik ne ararsan var dost at yarısından devam sen bosver 😅295 sayfa ne oldu savaş mı çıktı burda? Bol kazançlar olsun.
Oğlum sen yine neden yüksek perdeden isyana başladın boşverseneYa para kimdeyse şekil değiştirip durmayın be kardesim yeter ya şu saksakcilik bırakın fakirseniz de dik şekilde durun yeter ya sizin yüzünüzden iğreniyorum forumdan