Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,661
25,987
113
Sanal dünya kimse kimsenin umrunda değil 20 yıllık gerçek dostluklar bile ihanetle bitiyor kendinden başka kimseye guvenmeyecen
Valla herkes kendinden meshul başkalarının uzuntuleriyle mutlu olanlar o uzuntuleri yaşamadan göç etmezler konu sadece kupon da değil

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
Sanal dünya kimse kimsenin umrunda değil 20 yıllık gerçek dostluklar bile ihanetle bitiyor kendinden başka kimseye guvenmeyecen
Ole deme bu forumda kac tane sağlam dostum var emin ol adam gibi adamlar neye nasil bakarsan ole gorursun çoğunluğun içinde olan pirlantayi kendin kesfetmen lazım dost

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,040
3,825
113
Valla herkes kendinden meshul başkalarının uzuntuleriyle mutlu olanlar o uzuntuleri yaşamadan göç etmezler konu sadece kupon da değil
O gülenler kim bilmiyorum ama aynı üzüntüleri yaşarlar umarım

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,040
3,825
113
Ole deme bu forumda kac tane sağlam dostum var emin ol adam gibi adamlar neye nasil bakarsan ole gorursun çoğunluğun içinde olan pirlantayi kendin kesfetmen lazım dost
Valla bilmiyorum dost 10 yıllık arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bir kız için sattı beni ben dostluklara arkadaş liklara tovbeliyim zamanında senin için ölürüm senden başkası olmaz diyen kız da gördük başkasının koynunda ne diyeyim hayat çok şey yaşatiyor herkese

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
Valla bilmiyorum dost 10 yıllık arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bir kız için sattı beni ben dostluklara arkadaş liklara tovbeliyim zamanında senin için ölürüm senden başkası olmaz diyen kız da gördük başkasının koynunda ne diyeyim hayat çok şey yaşatiyor herkese
Benimde vardı 15 yıllık iki üç tane dostum evlendiler is güç sahibi oldular ister istemez kopmalar oluyor arada anca vakit olur görüşürüz hayat bole dost yapacak birsey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...