- 7,341
- 3,550
- 113
EvetKayip mi oldu burası
EvetKayip mi oldu burası
Dun adam ile full çektik cenabetler toplanmış konuda bi onlar dağılsın önce
Aynen Erhan doğru konuşuyonDun adam ile full çektik cenabetler toplanmış konuda bi onlar dağılsın önce
Ulan erhan haklısın haDun adam ile full çektik cenabetler toplanmış konuda bi onlar dağılsın önce
aynen erhan katılıyorum kardeşimDun adam ile full çektik cenabetler toplanmış konuda bi onlar dağılsın önce
Adam haklı beyler dagilinn 🤣Dun adam ile full çektik cenabetler toplanmış konuda bi onlar dağılsın önce
@hkmtgnl oldugu hangi konu won olmus bugune kadar ben kimlerin uğursuz oldugunu biliyorumUlan erhan haklısın ha
Kimi de başkalarının kaybına sevinir gülücük atarHickimse Kendi kaybından başka birisinin kaybı için üzülmez geçin bunları işe yaramıyor 🤣
amçaoğlu ağır oldu be@hkmtgnl oldugu hangi konu won olmus bugune kadar ben kimlerin uğursuz oldugunu biliyorum
Sanal dünya kimse kimsenin umrunda değil 20 yıllık gerçek dostluklar bile ihanetle bitiyor kendinden başka kimseye guvenmeyecenKimi de başkalarının kaybına sevinir gülücük atar
Ee dayioglu görünen ķoy kılavuz istemez diye bir deyim vardi yanlış değilsem puahaamçaoğlu ağır oldu be
tamam ben gidiyom o zmanEe dayioglu görünen ķoy kılavuz istemez diye bir deyim vardi yanlış değilsem puaha
Valla herkes kendinden meshul başkalarının uzuntuleriyle mutlu olanlar o uzuntuleri yaşamadan göç etmezler konu sadece kupon da değilSanal dünya kimse kimsenin umrunda değil 20 yıllık gerçek dostluklar bile ihanetle bitiyor kendinden başka kimseye guvenmeyecen
Ole deme bu forumda kac tane sağlam dostum var emin ol adam gibi adamlar neye nasil bakarsan ole gorursun çoğunluğun içinde olan pirlantayi kendin kesfetmen lazım dostSanal dünya kimse kimsenin umrunda değil 20 yıllık gerçek dostluklar bile ihanetle bitiyor kendinden başka kimseye guvenmeyecen
Uğurlar olsuntamam ben gidiyom o zman
O gülenler kim bilmiyorum ama aynı üzüntüleri yaşarlar umarımValla herkes kendinden meshul başkalarının uzuntuleriyle mutlu olanlar o uzuntuleri yaşamadan göç etmezler konu sadece kupon da değil
Hayattan nasibini almamış hıyarlarO gülenler kim bilmiyorum ama aynı üzüntüleri yaşarlar umarım
Valla bilmiyorum dost 10 yıllık arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bir kız için sattı beni ben dostluklara arkadaş liklara tovbeliyim zamanında senin için ölürüm senden başkası olmaz diyen kız da gördük başkasının koynunda ne diyeyim hayat çok şey yaşatiyor herkeseOle deme bu forumda kac tane sağlam dostum var emin ol adam gibi adamlar neye nasil bakarsan ole gorursun çoğunluğun içinde olan pirlantayi kendin kesfetmen lazım dost
Benimde vardı 15 yıllık iki üç tane dostum evlendiler is güç sahibi oldular ister istemez kopmalar oluyor arada anca vakit olur görüşürüz hayat bole dost yapacak birsey yokValla bilmiyorum dost 10 yıllık arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bir kız için sattı beni ben dostluklara arkadaş liklara tovbeliyim zamanında senin için ölürüm senden başkası olmaz diyen kız da gördük başkasının koynunda ne diyeyim hayat çok şey yaşatiyor herkese
Çıkarlar catisirsa dostluklar da taklaya geliyorOle deme bu forumda kac tane sağlam dostum var emin ol adam gibi adamlar neye nasil bakarsan ole gorursun çoğunluğun içinde olan pirlantayi kendin kesfetmen lazım dost