- 19,478
- 21,985
- 113
Aleyküm selam Akınım hoşgeldin gel tatlıyı aldık seni beklioduk @tahir1603 fıstıklı baklava almış kolalarda @Erhan2121 dan afiyet olsunCümleten selamun aleykum beyler
Aleyküm selam Akınım hoşgeldin gel tatlıyı aldık seni beklioduk @tahir1603 fıstıklı baklava almış kolalarda @Erhan2121 dan afiyet olsunCümleten selamun aleykum beyler
Uçmuş kuş Gaddar amcam öyle diyorlarUyumuştur. 12 gündür aralıksız rol takip edip uyumadı
Kola aldim da unuttum icim iyiki hatirlattin dost saol varolAleyküm selam Akınım hoşgeldin gel tatlıyı aldık seni beklioduk @tahir1603 fıstıklı baklava almış kolalarda @Erhan2121 dan afiyet olsun
Yok etiket çıkmıyor banlanmis kalıcı mı bilmiyorum daUyumuştur. 12 gündür aralıksız rol takip edip uyumadı
Fıstıklı mı tahirim zengin olmuş vay DidşdşdşşAleyküm selam Akınım hoşgeldin gel tatlıyı aldık seni beklioduk @tahir1603 fıstıklı baklava almış kolalarda @Erhan2121 dan afiyet olsun
Afiyet olsun kardeşim yarasın iç buz gibi serin serin lıkır lıkır😆😆Kola aldim da unuttum icim iyiki hatirlattin dost saol varol
Afiyetler olsun canımssKola aldim da unuttum icim iyiki hatirlattin dost saol varol
Beyler yatta mangal yapalım diyorum ne dersiniz siz etleri yatı ayarlayın ben denizi ayarlarımAleyküm selam Akınım hoşgeldin gel tatlıyı aldık seni beklioduk @tahir1603 fıstıklı baklava almış kolalarda @Erhan2121 dan afiyet olsun
Insan bi slm verir ayip pauhwUyumuştur. 12 gündür aralıksız rol takip edip uyumadı
@AllanSaintMaximin koş kanka koş sarı kula varAleyküm selam Akınım hoşgeldin gel tatlıyı aldık seni beklioduk @tahir1603 fıstıklı baklava almış kolalarda @Erhan2121 dan afiyet olsun
Tabi kız fakirmiyiz biz fıstıklı alırız alırssk 😆😆Fıstıklı mı tahirim zengin olmuş vay Didşdşdşş
Takatim yok vallaInsan bi slm verir ayip pauhw
Mantıklı dşdşdşdşşdşBeyler yatta mangal yapalım diyorum ne dersiniz siz etleri yatı ayarlayın ben denizi ayarlarım
Akil küpü masallah puqhaBeyler yatta mangal yapalım diyorum ne dersiniz siz etleri yatı ayarlayın ben denizi ayarlarım
Cok mu yordular seniTakatim yok valla
Ooooo en sevdiğim 😁Tabi kız fakirmiyiz biz fıstıklı alırız alırssk 😆😆
ParasızlıkCok mu yordular seni
Dostum seni hiç iyi görmüom bu aralar hayır olsun 😆😆😆Yumurtalı ıspanak tarifi alabilir miyim, bilenler?
Çözüm bulmak lazım cidden suan konuda kac kisi varsa silkele 500 cikmazParasızlık