Ban yedi ispatladı Ferdi oldugunu@karkar92 gitmiş harbi niye ki
Ban yedi ispatladı Ferdi oldugunu@karkar92 gitmiş harbi niye ki
Erhanım ortada detay bırakmıyorum olay yeri incelemede pürüz bırakmadan puahahOne laa puaha
La g.zekali bana durduk yere laf atıyon haddlnl bildirincede TERS YAPIYON.O YÜZDEN herkese bulaşma özelliklede banaLan it kaybol diyorum burdan
Kanadını kırdılar bugün milli maçta gol atmaya gitti ban yiyince@karkar92 gitmiş harbi niye ki
La olum seni tanımıyorum bile o yuzden başkası etiket atti yoksa sen kimsin de sana yorum yapacam bozma huzurumuzu konuda isine bakLa g.zekali bana durduk yere laf atıyon haddlnl bildirincede TERS YAPIYON.O YÜZDEN herkese bulaşma özelliklede bana
Bana itiraf etmişti kiyamamistim ihbar etmeyiBan yedi ispatladı Ferdi oldugunu
Ben ihbar etmedim konuda Kadir emmiye dövdü hatta bana dedi hakkını helal etBana itiraf etmişti kiyamamistim ihbar etmeyi
Profil fotosuna bakinca ciddiye alamiyom bu arkadasi taklaci guvercine benziyoLa g.zekali bana durduk yere laf atıyon haddlnl bildirincede TERS YAPIYON.O YÜZDEN herkese bulaşma özelliklede bana
Rober hatemonun kıvır şarkısı benden sana gelsin o zamanLa olum seni tanımıyorum bile o yuzden başkası etiket atti yoksa sen kimsin de sana yorum yapacam bozma huzurumuzu konuda isine bak
Ciddi misinBana itiraf etmişti kiyamamistim ihbar etmeyi
@Shellac huzur bozuyorRober hatemonun kıvır şarkısı benden sana gelsin o zaman
Valla kendi itiraf etmiştiCiddi misin
Kendi itiraf etmesine gerek yok ki zaten konusmasindan belliydiValla kendi itiraf etmişti
La zaten geldiği ilk gün ferdikadıoğlu hoşgeldin dedim kardeşim o kim ben o değilim dediği andan itibaren ayıktık bugünde kışkırınca olaya son verdi 😄Bana itiraf etmişti kiyamamistim ihbar etmeyi
Şellak daymın dkdkdkdk@Shellac huzur bozuyor
Adam bak aynı ben biliozKendi itiraf etmesine gerek yok ki zaten konusmasindan belliydi
Çoktandır ban yemedim yine yemek istemiyorum dostŞellak daymın dkdkdkdk
Mustafa Furkan.....Kendi itiraf etmesine gerek yok ki zaten konusmasindan belliydi
Aferin HACI beni örnek al kendineOperatörler bu adam küfür ediyor #shellak #diymind
1 ay da 6k mesaj çöp olduLa zaten geldiği ilk gün ferdikadıoğlu hoşgeldin dedim kardeşim o kim ben o değilim dediği andan itibaren ayıktık bugünde kışkırınca olaya son verdi 😄