- 22,048
- 27,430
- 113
Gidiyorum zatenYa bi git
Gidiyorum zatenYa bi git
PuhahaGidiyorum zaten
Ben dun kisileri sectim 11 kisiye odul verdi adam kimseye haksızlık etmedik konuyu takip eden 30 adam vardı bütçe olarak 10 kişi seçildiDün o kadar takibim vardı ilk rolde almayanlar verilecek denildi yine de verilmedi konuşunca haksız çıkarıyorlar. Senin dediğin kısmen doğru
Haşin erkekDaha da sert olacağım bundan sonra
Dostum bu dedini çok yaşadık zamanında he özelden yazan bazı hatrı olanlara varsa zaten yine boş geçmiyorum onun haricii extradan açmıyorum hiç kendi halimde oynuyorum arka planda çünkü senin yaptıj iyilikler unutulur burda sana geri dönmez o yüzden kendin pişir kendin ye demişler 😌 hem kavga etmeye değmez hemde uğraşmayaDün o kadar takibim vardı ilk rolde almayanlar verilecek denildi yine de verilmedi konuşunca haksız çıkarıyorlar. Senin dediğin kısmen doğru
Listeci olduğunu aciklamasaydin keşke şimdi sana dadanirlar puhahaBen dun kisileri sectim 11 kisiye odul verdi adam kimseye haksızlık etmedik konuyu takip eden 30 adam vardı bütçe olarak 10 kişi seçildi
Sitenin isminden belli evet dolandiricihttps://betent237.com/ bu dolandırıcı idi demi beyler
Yaw 7 kişi kaldı onlara verilecek dendi ben de o 7 kişi arasındaydım ama verilmedi. Bu ne demek oluyor Erhan.Ben dun kisileri sectim 11 kisiye odul verdi adam kimseye haksızlık etmedik konuyu takip eden 30 adam vardı bütçe olarak 10 kişi seçildi
Sağlam burasıhttps://betent237.com/ bu dolandırıcı idi demi beyler
erhan abi harbi mi siteleri düzgün gözüküyor ama slotlar sahte 1 k 10 k olduSitenin isminden belli evet dolandirici
ya kanka ciddi soruyorum yaSağlam burası
1 rol yapıldı dağıtım oldu adam tekrar 3 adim yaptı yeni rol gibi düşün onu takip eden kişileri seçtikYaw 7 kişi kaldı onlara verilecek dendi ben de o 7 kişi arasındaydım ama verilmedi. Bu ne demek oluyor Erhan.
Yatirim ne kadar istiyor 1k yatir 5k cek degilmierhan abi harbi mi siteleri düzgün gözüküyor ama slotlar sahte 1 k 10 k oldu
Knk dün gece kavgasını yaptın sabah yaptın öğlen yaptın akşam yaptın dur artık dost almadım tamam bugün takip et belki alırsın valla gına geldi artık puahahhaYaw 7 kişi kaldı onlara verilecek dendi ben de o 7 kişi arasındaydım ama verilmedi. Bu ne demek oluyor Erhan.
1k olsa niye bunlara yatırıp risk alayımerhan abi harbi mi siteleri düzgün gözüküyor ama slotlar sahte 1 k 10 k oldu
Kimseyi kimseden ayırt etmiyorum dost bana bisi olmazListeci olduğunu aciklamasaydin keşke şimdi sana dadanirlar puhaha
Dışarda kalan 7 kişiye dedi konuya bakabilirsin. Ben o 7 kişi arasındaydım bana haksızlık yapıldı1 rol yapıldı dağıtım oldu adam tekrar 3 adim yaptı yeni rol gibi düşün onu takip eden kişileri seçtik
Dost ben EşrefTEK80 in 3 rolünü takip ettim 2 ay once hiçbirinde odul almadım iyi niyetli bi adam olduğunu bildiğim icin bi tek laf etmedim alanlar tekrar aldi sürekli o da takip etmiyordur belki kim aldı almadi ama dediğim gibi iyi niyetli dağıtmak niyetinde olan biri ama 3 kez hakkım oldugu halde alamayınca bende bidaha katılmadım rolüne Bol sans diler geçerimDün o kadar takibim vardı ilk rolde almayanlar verilecek denildi yine de verilmedi konuşunca haksız çıkarıyorlar. Senin dediğin kısmen doğru