Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
Dün o kadar takibim vardı ilk rolde almayanlar verilecek denildi yine de verilmedi konuşunca haksız çıkarıyorlar. Senin dediğin kısmen doğru
Ben dun kisileri sectim 11 kisiye odul verdi adam kimseye haksızlık etmedik konuyu takip eden 30 adam vardı bütçe olarak 10 kişi seçildi

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,204
6,308
113
Dün o kadar takibim vardı ilk rolde almayanlar verilecek denildi yine de verilmedi konuşunca haksız çıkarıyorlar. Senin dediğin kısmen doğru
Dostum bu dedini çok yaşadık zamanında he özelden yazan bazı hatrı olanlara varsa zaten yine boş geçmiyorum onun haricii extradan açmıyorum hiç kendi halimde oynuyorum arka planda çünkü senin yaptıj iyilikler unutulur burda sana geri dönmez o yüzden kendin pişir kendin ye demişler 😌 hem kavga etmeye değmez hemde uğraşmaya

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,426
4,198
113
Ben dun kisileri sectim 11 kisiye odul verdi adam kimseye haksızlık etmedik konuyu takip eden 30 adam vardı bütçe olarak 10 kişi seçildi
Yaw 7 kişi kaldı onlara verilecek dendi ben de o 7 kişi arasındaydım ama verilmedi. Bu ne demek oluyor Erhan.

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
Yaw 7 kişi kaldı onlara verilecek dendi ben de o 7 kişi arasındaydım ama verilmedi. Bu ne demek oluyor Erhan.
1 rol yapıldı dağıtım oldu adam tekrar 3 adim yaptı yeni rol gibi düşün onu takip eden kişileri seçtik

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,330
11,379
113
Knk dün gece kavgasını yaptın sabah yaptın öğlen yaptın akşam yaptın dur artık dost almadım tamam bugün takip et belki alırsın valla gına geldi artık puahahha

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,082
825
113
Biten rolleri kapatsaniz ya aktif saniyor millet

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,426
4,198
113
1 rol yapıldı dağıtım oldu adam tekrar 3 adim yaptı yeni rol gibi düşün onu takip eden kişileri seçtik
Dışarda kalan 7 kişiye dedi konuya bakabilirsin. Ben o 7 kişi arasındaydım bana haksızlık yapıldı
İnan zoruma giden bu oldu yoksa ses etmezdim aynısı sana yapılsa hoş olur mu

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,673
6,111
113
Dost ben EşrefTEK80 in 3 rolünü takip ettim 2 ay once hiçbirinde odul almadım iyi niyetli bi adam olduğunu bildiğim icin bi tek laf etmedim alanlar tekrar aldi sürekli o da takip etmiyordur belki kim aldı almadi ama dediğim gibi iyi niyetli dağıtmak niyetinde olan biri ama 3 kez hakkım oldugu halde alamayınca bende bidaha katılmadım rolüne Bol sans diler geçerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...