Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,892
1,078
113
Yaw 7 kişi kaldı onlara verilecek dendi ben de o 7 kişi arasındaydım ama verilmedi. Bu ne demek oluyor Erhan.
Fazla beklentiye girmeden takip et dost dün sonradan gelip 1 saat takip eden adam bile ödül aldı rastgele veriyolar

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,653
6,098
113
Dışarda kalan 7 kişiye dedi konuya bakabilirsin. Ben o 7 kişi arasındaydım bana haksızlık yapıldı
İnan zoruma giden bu oldu yoksa ses etmezdim aynısı sana yapılsa hoş olur mu
Ben seni anlıyorum kim olsa bozulur yani isterse 20 kişiye dağıtsın alamayan adam yerine koyup empati yapmak lazim

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
Dışarda kalan 7 kişiye dedi konuya bakabilirsin. Ben o 7 kişi arasındaydım bana haksızlık yapıldı
İnan zoruma giden bu oldu yoksa ses etmezdim aynısı sana yapılsa hoş olur mu
Dışarıda kalan 7 kişi değil di 23 kişidi bak adam 2 farklı rol yaptı 1 rolde 5 kişi odul aldi gitti ardından 2 rolu yaptı sen uyurken 4 saat adamlar 3 adımli rolu takip etti ne yapaydim onlar yerine senimi seceydim

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,426
4,191
113
Dost ben EşrefTEK80 in 3 rolünü takip ettim 2 ay once hiçbirinde odul almadım iyi niyetli bi adam olduğunu bildiğim icin bi tek laf etmedim alanlar tekrar aldi sürekli o da takip etmiyordur belki kim aldı almadi ama dediğim gibi iyi niyetli dağıtmak niyetinde olan biri ama 3 kez hakkım oldugu halde alamayınca bende bidaha katılmadım rolüne Bol sans diler geçerim
İyi niyetli eşref tamam da ama hak etmiştim çünkü herkes aldı bro mesele bu yoksa neden bu kadar ses edeyim

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,398
16,418
113
Hakkım olduğu halde rollde ödül alamadım ne demek la. Her takip eden en çok yazan sürekli yazan ödülü hakeder diye bi kural mı çıktı

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,426
4,191
113
Dışarıda kalan 7 kişi değil di 23 kişidi bak adam 2 farklı rol yaptı 1 rolde 5 kişi odul aldi gitti ardından 2 rolu yaptı sen uyurken 4 saat adamlar 3 adımli rolu takip etti ne yapaydim onlar yerine senimi seceydim
Dışarda kalan 7 kişi dedi kanka konuya bak knk

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
Ben seni anlıyorum kim olsa bozulur yani isterse 20 kişiye dağıtsın alamayan adam yerine koyup empati yapmak lazim
Abi bu roldur illa herkes odul alacak diye bir kaide yok esrefin rolleri uzun sürüyor kazanç olduğu zaman sayıdan oturu insanlar seçilemiyor bunu once bilmek lazım ona göre rollere katılmak lazim

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,114
473
83
İyi niyetli eşref tamam da ama hak etmiştim çünkü herkes aldı bro mesele bu yoksa neden bu kadar ses edeyim
Dostum nerdeyse ben gönderecem sana çıkmamış olabilir bende çok katılmasamda onlarca rolle girdim hiç çıkmadı girdiğim rol sahibide kaybediyor öyle bir şans🤣
Çekilişle olması daha güzel aslında kimsenin gönlü kalmıyor

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,653
6,098
113
Abi bu roldur illa herkes odul alacak diye bir kaide yok esrefin rolleri uzun sürüyor kazanç olduğu zaman sayıdan oturu insanlar seçilemiyor bunu once bilmek lazım ona göre rollere katılmak lazim
Dost ben her role badana boyasi parasi cikar mi umudu ile giriyordum baktım olmuyor girmiyorum artik pastel.boya aldim bugun onla boyadim

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,426
4,191
113
2 adım takip ettim müsade istedim gittim şimdi takip diyorsun neyse .

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,892
1,078
113
Ben 1000 defa rol açmışım dost bu forumda rolun amaci nedir iyi bilirim dışarıda 23 kisi kaldi diyorum sen 7 diyorsun o rol bitti yeniis açıldı ve 4 saat surdu onu takip edenler seçildi
Ne 23 kişisi kardeş dışarda kalan 5 6 kişi vardı onlar hariç herkes ödül aldı

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,426
4,191
113
Dostum nerdeyse ben gönderecem sana çıkmamış olabilir bende çok katılmasamda onlarca rolle girdim hiç çıkmadı girdiğim rol sahibide kaybediyor öyle bir şans🤣
Çekilişle olması daha güzel aslında kimsenin gönlü kalmıyor
Aynen çekiliş olsa inan bu sorun ortadan kalkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...