- 11,426
- 4,198
- 113
😂😂Forumda +100k adam var her kafadan ses çıkması normal ama bazıları işi inada bindiriyor
😂😂Forumda +100k adam var her kafadan ses çıkması normal ama bazıları işi inada bindiriyor
Usta seviliyorsun birde sen başlama plsBurda en adil kişiler daymond ve shlec abilerdir 5 kez cekilislere katıldım 2 kez 500 TL kazandım 5 10 kez roll takip ettim tek takip etmeme rağmen ödül gönderen olmadı adam 50bin kazandı 2 kişi takip ettik dedim en kotu 2 mizede 500 ateşler bir baktım adam 500 TL lik kupon yapmış yaptığı kuponda 10bucuk üst olcak şekilde tabi ben anlamadım neden böyle saçma kupon yaptığını işe gittim geldigimde 500 TL lik kupon yatınca lose kaybettim olarak konuyi kapatıp başka konu açıp orda her zamanki gibi arkadaşlarına gönderim yapmış o gün bugündür kimsenin rolünü takip etmem role basladigin anda sen istersen en çok desteği veren kişi ol her zaman birileri vardır ödülü alicak .d neyse sizde benim gibi yapın kumarı bıraktım 2 ay önce hiç para yatirmiuorum hem çalışıyorum hemde kod kovaliyorum zaman su gibi geçiyor .
Kuponyok zaten kazanmış 8 k yapmisKupon gozukmuyorki abi
Rastgele,,Kayıp bonusu ile iyi ilerledik 15 dk da devam edelim bakalım Ekli dosyayı görüntüle 948968
GormemisimKuponyok zaten kazanmış 8 k yapmis
Ben sekiz senedir forumdayim çekilişten 2 kere cikmamisimdir sendeki iyi sansBurda en adil kişiler daymond ve shlec abilerdir 5 kez cekilislere katıldım 2 kez 500 TL kazandım 5 10 kez roll takip ettim tek takip etmeme rağmen ödül gönderen olmadı adam 50bin kazandı 2 kişi takip ettik dedim en kotu 2 mizede 500 ateşler bir baktım adam 500 TL lik kupon yapmış yaptığı kuponda 10bucuk üst olcak şekilde tabi ben anlamadım neden böyle saçma kupon yaptığını işe gittim geldigimde 500 TL lik kupon yatınca lose kaybettim olarak konuyi kapatıp başka konu açıp orda her zamanki gibi arkadaşlarına gönderim yapmış o gün bugündür kimsenin rolünü takip etmem role basladigin anda sen istersen en çok desteği veren kişi ol her zaman birileri vardır ödülü alicak .d neyse sizde benim gibi yapın kumarı bıraktım 2 ay önce hiç para yatirmiuorum hem çalışıyorum hemde kod kovaliyorum zaman su gibi geçiyor .
Gelir birazdan,,Kuponyok zaten kazanmış 8 k yapmis
Usta ben ödül isteyen kişiler için dedim ödül sana cikmiyosa zorlama gir ise çalış anlminda yoksa gerisi beni ilgilendirmez saygılarUsta seviliyorsun birde sen başlama pls
Bana iki kere çıktı biri Erhan abiden çıkmıştı tüm formda abi paramı ver diye dolaşıyordum puahahBen sekiz senedir forumdayim çekilişten 2 kere cikmamisimdir sendeki iyi sans
Eyw usta dünkü site önerin içinde eywUsta ben ödül isteyen kişiler için dedim ödül sana cikmiyosa zorlama gir ise çalış anlminda yoksa gerisi beni ilgilendirmez saygılar
Daim olsun herzamanKayıp bonusu ile iyi ilerledik 15 dk da devam edelim bakalım Ekli dosyayı görüntüle 948968
Kazanmış zaten bsksksKupon gozukmuyorki abi
Ne demek usta buralar sana emanet ben biraz çalışıymEyw usta dünkü site önerin içinde eyw
Çekiliş olsa aslında kimse itiraz etmez ama istediğime verirsem dersen millet böyle tartışma başlatıyorUsta ben ödül isteyen kişiler için dedim ödül sana cikmiyosa zorlama gir ise çalış anlminda yoksa gerisi beni ilgilendirmez saygılar
Ota bka gülüp kendini eğlendirmeye devam 🤣