Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,478
11,467
113
Burda en adil kişiler daymond ve shlec abilerdir 5 kez cekilislere katıldım 2 kez 500 TL kazandım 5 10 kez roll takip ettim tek takip etmeme rağmen ödül gönderen olmadı adam 50bin kazandı 2 kişi takip ettik dedim en kotu 2 mizede 500 ateşler bir baktım adam 500 TL lik kupon yapmış yaptığı kuponda 10bucuk üst olcak şekilde tabi ben anlamadım neden böyle saçma kupon yaptığını işe gittim geldigimde 500 TL lik kupon yatınca lose kaybettim olarak konuyi kapatıp başka konu açıp orda her zamanki gibi arkadaşlarına gönderim yapmış o gün bugündür kimsenin rolünü takip etmem role basladigin anda sen istersen en çok desteği veren kişi ol her zaman birileri vardır ödülü alicak .d neyse sizde benim gibi yapın kumarı bıraktım 2 ay önce hiç para yatirmiuorum hem çalışıyorum hemde kod kovaliyorum zaman su gibi geçiyor .
Usta seviliyorsun birde sen başlama pls

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Burda en adil kişiler daymond ve shlec abilerdir 5 kez cekilislere katıldım 2 kez 500 TL kazandım 5 10 kez roll takip ettim tek takip etmeme rağmen ödül gönderen olmadı adam 50bin kazandı 2 kişi takip ettik dedim en kotu 2 mizede 500 ateşler bir baktım adam 500 TL lik kupon yapmış yaptığı kuponda 10bucuk üst olcak şekilde tabi ben anlamadım neden böyle saçma kupon yaptığını işe gittim geldigimde 500 TL lik kupon yatınca lose kaybettim olarak konuyi kapatıp başka konu açıp orda her zamanki gibi arkadaşlarına gönderim yapmış o gün bugündür kimsenin rolünü takip etmem role basladigin anda sen istersen en çok desteği veren kişi ol her zaman birileri vardır ödülü alicak .d neyse sizde benim gibi yapın kumarı bıraktım 2 ay önce hiç para yatirmiuorum hem çalışıyorum hemde kod kovaliyorum zaman su gibi geçiyor .
Ben sekiz senedir forumdayim çekilişten 2 kere cikmamisimdir sendeki iyi sans

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,043
483
83
Herkese hayırlı başarılar. Gönlünden kopup verende sağolsun vermeyende

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,426
4,198
113
Usta ben ödül isteyen kişiler için dedim ödül sana cikmiyosa zorlama gir ise çalış anlminda yoksa gerisi beni ilgilendirmez saygılar
Çekiliş olsa aslında kimse itiraz etmez ama istediğime verirsem dersen millet böyle tartışma başlatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...